Rayan Napisano 19 Stycznia 2010 Napisano 19 Stycznia 2010 Witam Czy wysylajac opony rowerowe poczta polska moge ja poprostu zwinac i zapakowac w folie (czarny worek na smieci)czy koniecznie pakowac w karton?
blair7 Napisano 19 Stycznia 2010 Napisano 19 Stycznia 2010 Mozesz tak zrobic, wysylalem juz paczki zawiniete w tzw strecz i to nie czarny tylko przezroczysty
XxUzixX Napisano 19 Stycznia 2010 Napisano 19 Stycznia 2010 Mi ostatnio przysłali opony pocztą polską, zawinięte w czarny worek na śmieci. Także raczej nie będziesz miał problemów z wysyłką. Pozdrawiam
mati199 Napisano 19 Stycznia 2010 Napisano 19 Stycznia 2010 Obojętnie w co, tylko żeby zawinąć. PS.:Ja opony do samochodu otrzymałem gołe, bez opakowania, tylko z nalepką adresową na wierzchu
stefan2810 Napisano 19 Stycznia 2010 Napisano 19 Stycznia 2010 Zamawiałem opony do roweru i przysłali mi je Pocztą Polską, zawinięte żeby jak najmniej zajmowały i poowijane tak zwanym streczem (stretch) czarnym + taśma klejąca gdzie nie gdzie. Więc spokojnie możesz je pozawijać i jakoś obkleić żeby tylko się nie rozleciały w czasie transportu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.