bikerboy Napisano 14 Maja 2010 Napisano 14 Maja 2010 To ja moze zaryzykuje te 20 szprych pod V-brake przy moich 75kg. i oponki 2.2-2.25 do tego -powinno dac rade w gorach,jezdze technicznie nie szarzuje niepotrzebnie,takze moze byc ok. Zysk wagowy jest znaczny od wersji 24szpr. Jezdzi ktos na podobnym zestawie? Pzdr.
Casius Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 koła mavic cross ride +opona geax suguarro tnt... mam ogromy problem z założeniem i zdieciem opony z dętką .. kto miał juz jakies doświadczenia? jk to robić żeby było łatwiej ,załozyc jakos założyłem(2 h- najdłuższe zakładanie opon w moim zyciu) ale zdiąć to nie mam pojecia jak to zrobić a kapcia złapałem
Tarantoola Napisano 17 Maja 2010 Napisano 17 Maja 2010 Ja proponuję kleszcze lub zestaw metalowych łyżek Park Toola... Od zawsze jeżdżę na obręczach i kołach Mavica i stwierdzam, że faktycznie dużo ciężej zakłada się na nie opony niż na koła i obręcze innych firm.... Tu link do narzędzia które posiadam http://velo.pl/produkty/?m=11&pk=%&id=2939
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.