Krosiant Napisano 24 Grudnia 2009 Napisano 24 Grudnia 2009 Witam! Mam mało czasu, więc uwinę się jak najszybciej. Koła w moim rowerze to piasta Joytech + obręcz Mach exe. Generalnie nie jest to jakaś rewelacja, ale jak najbardziej mi odpowiadają na początek. Mam okazję kupić koła na piastach Deore XT(pod tarcze) + obręcz Sunrims Cr18. Są one używane przez rok, ale w bardzo dobrym stanie - cena to 350zł za komplet. Warto jej brać?
nabial Napisano 25 Grudnia 2009 Napisano 25 Grudnia 2009 wg mnie zdecydowanie nie warto, jesli bylyby nowe, to cene moznaby uznac za dosc atrakcyjna...ale osobiscie w tej cenie nie chcialbym w ogole miec takich kol
lysy35 Napisano 25 Grudnia 2009 Napisano 25 Grudnia 2009 350 to troche duzo jak za roczne koła ja za piasty xt i mavic 317 dałem 500
Krosiant Napisano 25 Grudnia 2009 Autor Napisano 25 Grudnia 2009 A na jaką kwotę byście je negocjowali? Dla sprostowania powiem jeszcze, że obręcz w przednim kole to Rigida Taurus
Classified Napisano 25 Grudnia 2009 Napisano 25 Grudnia 2009 A na jaką kwotę byście je negocjowali? Jak najtaniej oczywiście A na poważnie, 200-250 to jak dla mnie hmm kwota maksymalna, pytanie czy dużo kręcone, jeżeli masz możliwośc potrzymać w rękach i pokręcić to radzę ze szczerego serca, warto poczuć i posłuchać łożysk bo XT potrafią przepuszczać syfy do środka (przerabiane na własnym sprzęcie jakieś 4 komplety XT-ków), a i ludzie różnie jeżdżą. Jakby były idealne, to na wariata dałbym 300.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.