borowka Napisano 30 Listopada 2009 Napisano 30 Listopada 2009 Szukajac rękawiczek na różnych stronach internetowych znalazłem fajne rękawiczki z firmy Polednik. Czy ktoś słyszał jakies opinie o tych rękawiczkach? Może ktos posiada i masz jakieś zastrzeżenia lub to może był twój najlepszy zakup? pozdrawiam
maratonczyk Napisano 1 Grudnia 2009 Napisano 1 Grudnia 2009 Nie napisałeś o jaki model Ci chodzi. Ja używam rękawiczek Aerotex Thermo do dwóch sezonów i jestem z nich zadowolony. Sprawdzają się w temp.-5/+10. Jakość wykonania bez zarzutu. Bardzo trwałe. Poprzednie rękawiczki miałem również firmy Polednik i służyły mi chyba z pięć sezonów. Polecam. Tu można je kupić: www.mikesport.pl
tompoe Napisano 1 Grudnia 2009 Napisano 1 Grudnia 2009 Ja mam model racing-x czy jakoś tak. Okazało się, że to model do motocrossu ale i tak są zaje..ste. Kupiłem je kilka lat kiedy byłem totalnym laikiem , ale nadal ich uzywam w okresie jesienno-wczesnozimowym(0-12 C).
borowka Napisano 1 Grudnia 2009 Autor Napisano 1 Grudnia 2009 chodziło mi ogólnie o firmę. Ale jak się sprawdzają to chyba jednak kupię
Pablo236 Napisano 1 Grudnia 2009 Napisano 1 Grudnia 2009 Posiadam dwie pary z ich kolekcji letniej. Chwalę wykonanie i trwałość. No i chyba najważniejsze, rozsądny stosunek ceny do jakości.
premier2 Napisano 2 Grudnia 2009 Napisano 2 Grudnia 2009 Materiały są całkiem OK, trwałość również, ale wykonanie trochę gorsze(szwy). W sumie za niewielki pieniądze przyzwoite i wygodne rękawiczki...
Dinsdale Napisano 26 Marca 2010 Napisano 26 Marca 2010 Przejeździłem niemal całą zimę (a zima była solidna) w rękawiczkach Polednik Windtex i sprawiły się naprawdę dobrze. Przy bardzo silnym wietrze nieco może się odczuwa chwilową utratę ciepła, ale ani razu ręce mi nie zmarzły, a jazdy przy -10 nie należały do rzadkości. Śladów zużycia póki co też nie zauważyłem. Jak najbardziej polecam te rękawiczki na zimę, obecnie zresztą są dostępne w bardzo korzystnej cenie 49 zł plus wysyłka.
Mod Team michuuu Napisano 27 Marca 2010 Mod Team Napisano 27 Marca 2010 Mam trochę ciuchów z Polednika, ogólnie si jeżeli chodzi o jakość cena też akceptowalna. Tyle o produktach firmy ogólnie. Kilku dystrybutorów tym handluje więc nie może to być padlina.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.