adammo Napisano 13 Października 2009 Napisano 13 Października 2009 Zapraszam do mojej relacji z tegorocznej Wyprawy rowerowej przez Alpy do Paryża. Na stronie również relacje, zdjęcia i filmy z kilku innych moich większych wypraw.
Flash3M Napisano 13 Października 2009 Napisano 13 Października 2009 Jestem dopiero w połowie czytania... ale jak zwykle niesamowicie
przemonr1 Napisano 10 Listopada 2009 Napisano 10 Listopada 2009 Miło przeczytać, że komary przy granicy Słowacko - Austriackiej dalej mają się dobrze My kiedyś planowaliśmy, że nocujemy tam pod chmurką, ale latający koledzy szybko zweryfikowali nasze plany. Swoją drogą widać że tam dobrobyt - nawet komary jakieś bardziej wypasione
adammo Napisano 30 Listopada 2009 Autor Napisano 30 Listopada 2009 Dodałem do naszej relacji: Film z wyprawy. Miłego oglądania!
michaljezior Napisano 6 Grudnia 2009 Napisano 6 Grudnia 2009 Piękne widoki, piękne dziewczyny, no i wspaniałe wspomnienia Mam nadzieję, że kiedyś też się wybiorę do Francji, bo to naprawdę piękny kraj ;]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.