madziort Napisano 31 Marca 2010 Napisano 31 Marca 2010 czyli jak wystartuję w jednej edycji na medio a na następnej będę chciał na GF to muszę kupić nowy chip?
AdamL Napisano 31 Marca 2010 Napisano 31 Marca 2010 czyli jak wystartuję w jednej edycji na medio a na następnej będę chciał na GF to muszę kupić nowy chip? Na to wygląda: Reulamin 8. Zawodnicy, którzy w czasie cyklu Skandia Maraton Lang Team zmieniają dystans, w którym startują obowiązkowo muszą wykupić nowy numer startowy z chipem przysługujący dla danego dystansu (opłata 35 zł) i zgłosić zmianę do stanowiska sędziowskiego.
streakerliterak Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 czy ktoś ma dokładne mapki tras??, głównie (na razie) interesuje mnie Bielawa i dlaczego nie ma ich na stronie skandii? ROK TEMU BYŁY!!. Z góry dzięki za odpowiedź.
borowka Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 czy ktoś ma dokładne mapki tras??, głównie (na razie) interesuje mnie Bielawa i dlaczego nie ma ich na stronie skandii? ROK TEMU BYŁY!!. Z góry dzięki za odpowiedź. przecież mapki są razem z profilami, w czym problem??
streakerliterak Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 przecież mapki są razem z profilami, w czym problem?? jasne, ślepy jestem, dzięki za szybką odp.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.