speed95 Napisano 8 Października 2009 Napisano 8 Października 2009 Witam.Chciałbym zapytac was co myślicie o korbie sr suntour xr 11,poniewaz nie moge nigdzie znalezc informacji na ten temat.Na allegro nie ma ani jednej takiej korby do sprzedania.Ja osobiscie mam ją w moim starym rowerze.Proszę o pomoc.
speed95 Napisano 10 Października 2009 Autor Napisano 10 Października 2009 Jakby ktos nie wiedział o jaką korbę chodzi to wyglada tak:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9b709fe12827fc31.html
Royalonzo21 Napisano 10 Października 2009 Napisano 10 Października 2009 To Ty na niej jeździsz, więc powinieneś o niej wiedzieć najwięcej. Tobie się zużywają zębatki, widzisz czy jest sztywna czy nie. Jeżeli się wolno zużywa i jest sztywna to możesz sobie odpowiedzieć, że jest niezła. Osobiście nie mam dobrych wspomnień co do korb marki SR Suntour.
speq Napisano 11 Października 2009 Napisano 11 Października 2009 A ja Ci powiem, że to jakiś staroć jest - to myślę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.