Skocz do zawartości

[kask] Trek Elite

wi14wa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema. Rozgladam sie za jakims niedrogim, acz w miare porzadnym kaskiem. Trek Elite - nie rozpadnie mi sie to to przy kontakcie z asfaltem?

Napisano

Ja używam sonic elite, o samym elite nie słyszałem, ale ogólnie bardzo polecam ten kask, przed kupnem przymierzałem mety, belle, giro ale trek najlepiej mi spasował. Posiada wszystko co powinien mieć dobry kasy i jest zrobiony w inmoldingu. W rozmiarze L waży 306g więc jest lekko przyciężkawy.

Pozdrawiam.

Napisano

oczywscie chodzilo o sonic elite. mysle ze jak nie bedzie ciezki to go kupie. chyba ze macie lepsze propozycje w tej cenie?

Napisano

Nie kupuj przez internet, pochodź, poprzymierzaj a na pewno coś wybierzesz, sonic elite kosztuje około 250 zł więc w tej cenie masz spory wybór. Ja według miary powinienem mieć rozmiar M, a kupiłem L bo Mka była za mała.

• Mod Team
Napisano

Czy nie rozpadnie przy kontakcie z asfaltem? Ma się rozpaść pochłaniając przy tym jak najwięcej energii z uderzenia.

Temat przenoszę do odpowiedniego działu.

Napisano

Chodzilo mi bardziej o to, czy nie rozpadnie sie, powodujac przy tym uderzenie o asfalt glowa. Rozumiem, ze przy silnym uderzeniu, pozadny kask rozpadnie sie i ochroni glowe. Dzieki za opinie, bede mierzyc.

Napisano

Cos mi sie zdaje ze ten kask za maly na mnie. Rozmiar M na obwod glowy 56-60cm, ja mam obwod bani 58. Za male to to?

post-125004-1253730714,09_thumb.jpg

Sorry za nieporozumienie. Bardzo prosze moda o usuniecie moich dwoch ostatnich wypowiedzi. Dziekuje bardzo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...