Skocz do zawartości

[Siodło] Made in italy, jaka firma i model?

Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Was serdecznie.

Mam pewien nietypowy problem, kupiłem jakiś czas temu szosówkę, w której było zamontowane siodło. Niestety straciło z czasem zarówno napisy jak i logo producenta. Nie byłoby problemu gdyby nie fakt, że siodło jest strasznie wygodne i chciałbym sobie podobne sprawić do górala. Do tej pory miałem z sensownych siodeł selle italia c2 trans am, specialized avatar gel 143 mm. I oba zupełnie wymiękają przy tym czymś. Siodło do tego jest stosunkowo lekkie - pręty są stalowe, a waży 240g. Pokrycie to obszyta żółta gąbka - miękka[ale nie dochodziłem kośćmi do skorupy], skorupa jest też dość elastyczna, dobrze pracuje, boki bez problemu gną się do środka, co bardzo pomaga przy wystawianiu czterech liter za siodło.

Poniżej fotki, myślę że szczególnie charakterystyczny może być kształt z tyłu siodła gdzie pierwotnie zapewne było logo producenta. Może powiedzą wam coś napisy pod skorupą, ten zamazany napis to "Made in italy" , napisu w kole nie jestem w stanie odczytać bo nawet nie wiem od ktorej litery zacząć czytanie(o ile jest to w ogole jakieś oznaczenie producenta).

85165671.jpg37063169.jpg39791025.jpg65366790.jpg20102645.jpg

Masz jakiś ty producenta? Coś Ci się kojarzy? Napisz :icon_wink:.

Napisano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...