Ubotek Napisano 3 Września 2009 Napisano 3 Września 2009 Siemka Mam pytanko na jakiej wysokości zamontować przerzutkę. Jak teraz miał LX fd M-580, a kupiłem XTR fd M-960 to ma ją zamontować na tej samej wysokości?. Obie są Top Swing. Pozdrawiam
Bizon Napisano 3 Września 2009 Napisano 3 Września 2009 Przy wychylenie przerzutki na największą zębatkę w korbie prowadnica przerzutki powinna znajdować się 2-3 mm nad największą zębatką korby
Ubotek Napisano 3 Września 2009 Autor Napisano 3 Września 2009 Dzięki Bizon Tak myślałem, ale wolałem się upewnić. Powiedzcie jeszcze czym przesmarować łozyska, w truvativ team <gxp>. Pozdrawiam
Ubotek Napisano 4 Września 2009 Autor Napisano 4 Września 2009 Ale na ośce korby jest jakiś smar, ale mam wrażenie, że go ubyło.
miskov17 Napisano 4 Września 2009 Napisano 4 Września 2009 To są dwie inne rzeczy, oś możesz nasmarować smarem grafitowym ale jeżeli ciągle jest to nie ma sensu smarować smar
Ubotek Napisano 4 Września 2009 Autor Napisano 4 Września 2009 Tak, tylko, że jak czyściłem zębatki pędzelkiem to troszki piasku spadło na ośkę i boję się, żeby suportowi nic jej się nie stało.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.