Marszall Napisano 3 Września 2009 Napisano 3 Września 2009 witam. Chcialem naprawic swojego samsunga j600. a mianowicie mam zepsuty wyswietlacz. gdy włączam fona to jest caly bialy. Niewiem czy kupic caly wyswietlacz czy tylko taśme za odpowiedz z góry thx ! Pozdrower
Pichu Napisano 3 Września 2009 Napisano 3 Września 2009 Taśma do wymiany, wyświetlacz jest najprawdopodobniej ok. To częsty przypadek w tych telefonach, wiem bo pracowałem w serwisie komórek I nie kupuj zamienników - tylko oryginał samsunga.
Marszall Napisano 3 Września 2009 Autor Napisano 3 Września 2009 a konkretnie do j600 czy tylko po prostu do samsunga ?
Wax Napisano 3 Września 2009 Napisano 3 Września 2009 Konkretnie do J600, żeby się wymiary wyświetlacza zgadzały.
Phil Napisano 3 Września 2009 Napisano 3 Września 2009 Taśma pewnie się wytarła. To tyczy się głównie "klapkofonów" i sliderów. Taśma to pewnie nie więcej niż 10zł, ale uważaj, bo znam serwisy w których za coś takiego potrafią skasować 50zł. A to jest robota na kilkanaście minut.
Marszall Napisano 3 Września 2009 Autor Napisano 3 Września 2009 wiem, wlasnie moj brat to robi tylko z drugim swoim telefonem ;p <zapomnialem mu powiedziec zeby kupil dwie tasmy ;/ > a jesli juz rozmowa o telefonach to co myślicie o http://www.allegro.pl/item730533010_sciphone_i9_2xsim_3_2_dotyk_mp3_java2_0.html ???
Wax Napisano 3 Września 2009 Napisano 3 Września 2009 Oprócz tego że jest to chińska podróbka iPhona to nic.
Marszall Napisano 3 Września 2009 Autor Napisano 3 Września 2009 aha, dzieki za odpowiedzi Pozdrawiam
Pichu Napisano 3 Września 2009 Napisano 3 Września 2009 Taśma pewnie się wytarła. To tyczy się głównie "klapkofonów" i sliderów. Taśma to pewnie nie więcej niż 10zł, ale uważaj, bo znam serwisy w których za coś takiego potrafią skasować 50zł. A to jest robota na kilkanaście minut. Tak kupisz za 10zł i podziała ci tydzień. Właśnie te serwisy które biorą 50zł, z reguły stosują oryginalna taśmę, choć nie zawsze. A po za tym, myślisz, że robocizna nic nie kosztuje?? Wiesz ile jest za przeproszeniem "piero...enia", żeby wymienić taką tasiemkę?? Jak nie wiesz to proszę nie zabieraj głosu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.