Marszall Napisano 1 Września 2009 Napisano 1 Września 2009 witam czy ktos z was jeździł lub jeździ fengerboardem ? Pozdrower
ozik10 Napisano 11 Lipca 2011 Napisano 11 Lipca 2011 Ja śmigam trochę na fb to mój stary filmik na dzień dzisiejszy więcej potrafię ale nie chce mi się montować filmu.Zapraszam na mój kanał subskrybować i oglądać ciekawe filmiki
WojtasGCE Napisano 11 Lipca 2011 Napisano 11 Lipca 2011 Nom, próbowałem... Kupiłem taki wynalazek, kiedy sobie kostkę ukręciłem na 'normalnej' desce i byłem wyłączony ze sportu na jakiś czas. W sumie zakończyłem przygodę z tą zabawką, nie odnosząc żadnych większych sukcesów.
RooSha Napisano 11 Lipca 2011 Napisano 11 Lipca 2011 Fingerboard fajna zabawka. Pamiętam jak w gimnazjum, jakieś 6-7 lat temu, sami robiliśmy takie deseczki. Płyta CD, nożyczki, zapalniczka, papier ścierny i jazda:D . Na lekcjach zabawa była wyśmienita. Filmik kozacki, widać, że kolega wykorzystał rok szkolny należycie:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.