Skocz do zawartości

[opony] na podjazdy

josh

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Poszukuje dobrej opony na podjazdy.

Obecnie smigam na Shwalbe Albert 2.25 - swietna przyczepnosc, ogolnie jestem zadowolony z tych opon. Jedynie na podjazdach daja w kosc, straszne opory.

Poszukuje czegos co bedzie dobrze trzymac w terenie, z agresywnym bieżnikiem ale zeby sie nadawalo na podjazdy. Grubość 2.25-2.3

Czy Nobby Nic bedzie lepszym wyborem?

pozdro

• 2 tygodnie później...
Napisano

Moje propozycje to: Nobby Nic, Maxxis High Roller, Panaracer Fire XC Pro.

Maxxis wyglada ciekawie, zwlaszcza w rozmiarze 2.3

Panaracer jest tylko 2.1, troche za waskie.

No i Nobby, wydaje mi sie najciekawsza propozycja

Dzieki za podpowiedzi

Napisano

albert 2.25 jest prawie tak szeroki jak kenda 2.35 a nobby nic 2.25 jest szeroki jak kenda 2.1, tak wiec patrząc an nobby nica weź to pod uwagę! maxxis zawyża rozmiary 2.5 ma szerokość kendy 2.35, więc 2.3 maxxisa pewnie bedzie taki jak kenda 2.1, czyli nobby nic 2.25...

uff...

Napisano

Jeżeli szukasz opony o szerokości 2,25 i w miarę niskich oporach toczenia - TYLKO Maxxis Ardent. Fenomenalna opona, rewelacyjna przyczepność w terenie, szybka na asfalcie. No i waga nie najgorsza.

Napisano

Jeżeli szukasz opony o szerokości 2,25 i w miarę niskich oporach toczenia - TYLKO Maxxis Ardent. Fenomenalna opona, rewelacyjna przyczepność w terenie, szybka na asfalcie. No i waga nie najgorsza.

O - to jest arcyciekawa propozycja.

Chyba wlasnie na to sie zdecyduje

Wielkie dzieki ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...