Vroobelle Napisano 5 Sierpnia 2009 Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam. Zna ktoś porównanie cenowe pomiędzy klamkami (nie całymi kompletami) avida a shimano? Bo allegro przeszukałem ale i tak nie znam zbytnio hierarchii avid'a, tzn nie wiem które można porównać z xt, które z xtr... A, i czy można do zacisków shimano podłączyć klamki avida?
pawel1315 Napisano 5 Sierpnia 2009 Napisano 5 Sierpnia 2009 Nie można łączyć Avida z Shimano bo mają różne płyny i uszczelki... Wszystko było.
Mardukpl Napisano 5 Sierpnia 2009 Napisano 5 Sierpnia 2009 Można o ile wymienisz o-ringi np w klamce. Ale po co takie kombinacje?
Vroobelle Napisano 5 Sierpnia 2009 Autor Napisano 5 Sierpnia 2009 No niby to niepotrzebne, ale np. ja mam zaciski xtr a klamki slxa i nie jestem z nich do końca zadowolony. Jakieś takie miękkie. No a jakbym chciał xtra to nie ma kasy, więc zastanawiałem się nad Avidem, ale jeśli to niemożliwe to nie ma co kombinować
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.