Skocz do zawartości

[białołęka / tarchomin] ustawki

roko001

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wspólne ustawki, koleżanki zdecydowanie preferowane, dystanse nawet do 100 km w okolicach Wawki, także w tygodniu...

Napisano

Jutro, piątek (7.08) planuję następującą trasę: start Ratusz Białołęka - okolice Zielonki - okolice Okuniewa - okolice Pustelnik/Poręby... powrót przez Zawiesiuchy - okolice Wołomina - Białołęka. Ostateczne potwierdzenie dziś wieczorem, zależnie od prognozy pogody (na razie wszystko wygląda ok). Przewiduję 90-110 km. Start około 9.00. Proszę o potwierdzenie.

Napisano

Z pogodą wygląda, że jest ok, czekam na zgłoszenia... start 9,00-9,10, Ratusz Białołęka, główne wejście. W przypadku braku zgłoszeń zastrzegam sobie prawo do nie zatrzymania się w miejscu startu :icon_wink:

Napisano

Wyszło 112km przy średniej 18,4, udział nieutwardzonych nawierzchni jakieś 25-30%. Jeśli Ci takie klimaty pasują..., to następnym razem Loxlei... :). Będę się starał przynajmniej dzień wcześniej podać info.

Napisano

Oho ho! Bym się może skusiła. Ale u mnie ciężko z czasem... :P Na pewno nie dam rady w tygodniu. Chyba że dookoła skrzyżowania Modlińska-Ekspresowa.... do klienta zdążę dobiegnąć na wrazie ;P

Napisano

Cześć Malwi, miło Cię powitać. Z tym czasem to jest tak, że zapewne miewasz go weekendowo. Ale tego typu "przejażdżki" to jakieś 6 godzin samego kręcenia + przerwy z okazji różnych powodów :) . Dasz radę weekendowo?

Napisano

Większe prawdopodobieństwo w weekend niż kiedykolwiek indziej :) 6 h z przerwami to dla mnie nie problem kondycyjnie, a czasowo hmm... to bywa różnie. Jak rzucicie jakiś termin w weekend (byle nie tą sobotę) to może coś wygospodaruję. W każdym razie będę śledziła temat :)

Napisano

Na środę 19-ego BARDZO wstępnie planuję przejażdżkę za Pułtusk. Jutro wieczorem potwierdzę, bo i pogoda, i trochę przy rowerze muszę pogrzebać. Szacuję na jakieś 130-140km spod Ratusza Białołęka. Wyjazd raczej wcześnie, bo będzie trochę kręcenia, a chcę w parę miejsc podjechać na krótki rekonesans.

Napisano

No dobra, wygląda że rower pogna. Jutro pod Ratuszem 8.45 +/- 5 min. Wyjątkowo bardzo dużo twardego. Trasa przez Nieporęt, Zegrze, Serock do Pułtuska (od Serocka niestety trasą, dzieci proszę więc nie zabierać :P ). Między Serockiem a Pułtuskiem kilka "zboczeń" z drogi z krótkimi przerwami, w kierunku skarpy nad Narwią. Za Pułtuskiem jeszcze do zaliczenia Lipa i Boby (okolice zjazdu na Gnojno) też z pauzami. Planowany powrót tą samą trasą. Możliwe korekcje trasy po drodze. Przy braku potwierdzeń tak jak poprzednio zastrzegam sobie prawo do niezatrzymania się w punkcie startu.

Napisano

ok., zależnie od możliwości mam przygotowany jeszcze jeden scenariusz powrotu... ale korygować będziemy "na gorąco"... i mam nadzieję, że nikomu nic po drodze nie nawali w rowerze :sorcerer:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Aj.. Pojeździłabym sobie .... :) Ale jak to zrobić siedząc w pracy po 10h 7 dni w tygodniu ;( Może ktoś chce mnie zastąpić w sklepie z zabawkami? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...