Skocz do zawartości

[opony]Co sądzicie o tej oponie?

topi1995

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak napisał sprzedający: miejsko-trekkingowa. I niewiele więcej.

Poza tym ta marka kojarzy mi się z... metalowymi łyżkami. Plastikowe łamały się przy próbach ściągania / zakładania.

Napisano

Do MTB się nie nadaje, możesz ich używać do jazdy po mieście i po twardych ścieżkach w lesie. Jeśli jeździsz po piachu i błocie - odpada. Ale tak to warto, chociaż za tą cene są lepsze.

Napisano
Poza tym ta marka kojarzy mi się z... metalowymi łyżkami. Plastikowe łamały się przy próbach ściągania / zakładania.
Żeby nie było zbyt pesymistycznie, to jest przyzwoita marka i rozwijająca się, mam w najbliższym otoczeniu użytkownika ich semislicków, które kosztowały podobnie, i wszystko z nimi ok ;)
Piękny wzór bieżnika.
Powala na kolana ;)

Zastosowanie, jak exist napisał. No i szosa oczywiście.

Napisano

Ja ostatnio wyposażyłem swoją maszynę w opony Rubeny - na przód poszedł model Rubena Acris 1,90 (22 zł) ; a na tył Rubena Blade 1,90 (24 zł). Jest to dla mnie zestaw do jazdy po wszystkim - oczywiście po dużym błocie jazda na tego typu oponach będzie utrudniona, ale jakoś się przejedzie.

Jak na razie jestem z zakupu tak bardzo zadowolony że tą konfigurację modeli mam zamiar stosować na stałe (jak się zużyją to kupuję to samo)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...