piotrkwiatek Napisano 14 Lipca 2009 Napisano 14 Lipca 2009 Witam, Zauwazyłem na stronie organizatora, do ściągnięcia dokładne (kilometr po kilometrze) opisy tras dwóch pozostałych maratonów w formacie word ! :-) pozdr. Piotr
Janisław Napisano 21 Lipca 2009 Napisano 21 Lipca 2009 Próbowałem przejechać w sobotę Kwidzyńską wersję maratonu, ale napotkałem na 2 przeszkody - burza mnie wygnała do domu po 30km, a do tego opuściłem tzw odcinek specjalny - chaszcze po pachy, tj. jeżyny, pokrzywy itp. Teraz 2 weekendy mam wyjazdowe, więc najwcześniej za jakieś 3 tygodnie spróbuję jeszcze raz. Aha, i opis nie jest super dokładny. Odległości niekiedy się nie zgadzają, opis też czasami nie trybi, głównie w kwestii wjechania/zjechania ze szlaku.
black rider Napisano 9 Sierpnia 2009 Napisano 9 Sierpnia 2009 Witam, jest ktoś chętny na objazd trasy w Kwidzynie? Sam próbowałem od Licza ale jakoś niespecjalnie mi to poszło, wolne mam niestety tylko weekendy, czekam na propozycje.
Janisław Napisano 10 Sierpnia 2009 Napisano 10 Sierpnia 2009 Ja będę w Kwidzynie dopiero w ostatni weekend sierpnia, tj 29-30 sierpnia, więc wtedy mogę najwcześniej. Można wystartować i zakończyć w Szadowie, mniej więcej pomiędzy Kwidzynem i Prabutami. Jak coś to pisz na PW.
Riqar Napisano 11 Września 2009 Napisano 11 Września 2009 Przejechałem trasę w Olsztynie parę razy i co mogę o niej powiedzieć to: - rzeczywiście, trasa nie jest wymagające technicznie i przejedzie ją dosłownie każdy bez walki o życie - co do walorów widokowych to się nie wypowiadam - najgorsze wg mnie będą podjazdy, szczególnie jak już wyjedzie się z lasu i przejedzie przez most na Łynie, tzn nie mają jakiś mega przewyższeń ale są "upierdliwe" tzn dość długie i można się zmęczyć - to jest moja subiektywna opinia. Ja osobiście wole krótkie i strome niż w miarę płaskie i długie. To tyle z mojej strony
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.