Skocz do zawartości

[przerzutka] XTR rd-m970 nowy wózek

Stachmaister

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Niestety dzisiaj poległ wózek w moim XTR :icon_wink: A dokładnie to się po prostu złamał, nie żeby sam tak z siebie, najpierw zmielił potężną gałąź. I tutaj w bólu i cierpieniu chciałem was prosić o pomoc. Czy da się dopasować wózek z jakiegoś innego modelu, bo i tak planuje za jakiś czas małe zmiany tylko na razie brak pieniędzy, czy niestety musze kupić oryginalny wózek. Jeżeli tak to czy moglibyście mi powiedzieć, gdzie takie cudo dostane w miare niskiej cenie. Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam Mateusz

Napisano

Kup taki taki sam model tylko uszkodzony przemień wózki a resztę sprzedaj na części, może komuś się przyda.

Napisano

A jest możliwość kupna samego wózka?? bo z uszkodzonymi XTR też w sumie jest problem żeby kupić... Wiem, że u Srama nie ma problemu z częściami zamiennymi a jak z tym u shimano??

Napisano

Dzięki za link, szczerze obawiałem się że ten wózek będzie jeszcze droższy. Torszkę mi ulżyło :) A jeszcze mam jedno pytanie, czy wózek od rd-m 972(chyba) ten carbonowy pasował by do rd-m 970?

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...