Patriota Napisano 28 Czerwca 2009 Napisano 28 Czerwca 2009 Część Nazwa Rama scott scale 40 2008 Zacisk sztycy-scott Stery-ritchey Amortyzator-r7 80mm absolute elite Korba DEORE XT fc-m770 Kaseta Deore XT 2009 11-34 CS-M770 Łańcuch Deore LX 9-tka CN-HG73 przerzutka przód Deore XT FD-M771 DOWN SWING przerzutka tył RD-M772 SHADOW sgs Klamkomanetki Deore 2006/7 Hamulce Avid sd7 Gripy boplight Siodło kellys xD Sztyca ritchey 31,6 Mostek boplight 110 Kierownica boplight 25,4 Koło no name piasta deore Koło tył Mavic 317/piasta xt/dt szprychy Pedały 520 shimano Opona przód argo/mezcal Geax Opona tył argo/mezcal Geax Dętki Tioga Linki shimano Pancerze shimano Rogi boplight Koszyk BBB Skopiowałem i przerobiłem na swoje cześci od kolegi Sime (razem piliśmy to sobie pozwoliłem) Dziewczyna jest w trakcie odchudzania Planuje kupić manetki XT, sztyce boplighta , siodło 180gram max i naprawić przednie koło które jest na XT/mavic 317 i dt. Licze że pojawi sie wtedy 10800. Jak by ktoś coś doradził to miło by było
GdyniaBiker Napisano 28 Czerwca 2009 Napisano 28 Czerwca 2009 Dziewczyna jest w trakcie odchudzania Nie musisz się z nami dzielić intymnymi szczegółami życia swojej dziewczyny Tak serio, kontekst zbytnio nie istnieje. Jak chcesz, żeby ktoś coś doradził, to powinno Tobie zależeć, a więc musisz podać konkretne modele części, bo "kellys xD" nie mówi, co to za siodło itd.. I wypisać wagi realne.. Najlepiej czytelnie.. PS poproś o zmianę błędu w tytule ze "scal" na "scale".
tobo Napisano 28 Czerwca 2009 Napisano 28 Czerwca 2009 wielki brat czuwa sie widzi sie robi no. aaa i miałem lęk wysokości jak patrzyłem na rozciągłość listy w pionie. musiałbym mieć chyba lcd'ka postawionego w pionie żeby to wszystko ogarnąć za jednym zamachem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.