Ecia Napisano 16 Czerwca 2009 Napisano 16 Czerwca 2009 Szukałam, ale zdaje się, że nikt jeszcze nic nie napisał - zapytuję zatem: czy ktoś miał już styczność z tym sklepem: http://www.ciclosportjj.pl/? Na Allegro występują jako CICLO_SPORT_JJ. Jakie wrażenia z przebiegu transakcji?
flubi Napisano 24 Listopada 2009 Napisano 24 Listopada 2009 Kupilem tam wlasnie korbe xtr. Przyslali korbe "oryginalne opakowanie" ale bez klucza ktory normalnie jest zawsze w zestawie (TL-FC35) za to dołączyli klucz do wkrecania misek lozysk suportu (TL-FC32). To ZUPELNIE inny (popularny) klucz wiec widze ze zabieg byl celowy. (Tym bardziej ze na fotce sklepowej jest ten brakujacy klucz.) Na razie cwane gapy nie odbieraja telefonow - powalcze znow jutro i dam znac jak poszlo.
flubi Napisano 25 Listopada 2009 Napisano 25 Listopada 2009 Dodzwonilem sie i wlascicielka sklepu, po krotkim namysle, zapewnila ze dosle mi brakujacy klucz. Jak twierdzi w zestawach ktore sama zakupuje go nie daja ostatnio. Poczekamy zobaczymy... (jak dosle to dam znac).
flubi Napisano 7 Grudnia 2009 Napisano 7 Grudnia 2009 Juz drugi tydzien czekam na obiecana przesylke...
flubi Napisano 22 Grudnia 2009 Napisano 22 Grudnia 2009 Dzis doszedl obiecany (brakujacy) klucz na koszt sklepu wiec z czystym sumieniem POLECAM Ciclo-Sport
Kamil515 Napisano 22 Grudnia 2009 Napisano 22 Grudnia 2009 Kupiłem u nich kasete XT i lancuch XTR. paczka doszla w 2 dni od wyslania. Bardzo polecam ten sklep ( nawet dostalem dlugopis z wygrawerowaną nazwą sklepu :):) )
Gość Napisano 15 Stycznia 2010 Napisano 15 Stycznia 2010 kupiłem u nich korbę slx szybko, sprawnie się odbyło. sklep będzie można ocenić po roku pewnie dopiero
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.