maxxer Napisano 10 Czerwca 2009 Napisano 10 Czerwca 2009 zastanawia mnie skąd takie różnice we frekwencji. zgodnie z wynikami w Gdańsku pojechało ok. 750 osób, natomiast w informacji prasowej podanej na mtbnews jest napisane, że ponad 1100 osób. skąd taka wielka różnica? czy były jakies problemy z wynikami i az 400 osób nie zostało sklasyfikowanych. bo mnie tez na poczatku nie bylo w wynikach...
AdamL Napisano 10 Czerwca 2009 Napisano 10 Czerwca 2009 zastanawia mnie skąd takie różnice we frekwencji. zgodnie z wynikami w Gdańsku pojechało ok. 750 osób, natomiast w informacji prasowej podanej na mtbnews jest napisane, że ponad 1100 osób. skąd taka wielka różnica? czy były jakies problemy z wynikami i az 400 osób nie zostało sklasyfikowanych. bo mnie tez na poczatku nie bylo w wynikach... Mnie z wyników wyszło ok. 955 osób
Mod Team bikergonia Napisano 2 Grudnia 2009 Mod Team Napisano 2 Grudnia 2009 Trasa w Gdańsku była błotna i śliska więc spora częśc z rodzinnego i mini czy medio wycofało się
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.