chicken002 Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 Witam . Posiadam korbę i suport firmy profile racing http://www.profileracing.com/products_cranks.php taką jak tu . Jest to juz troche używane . Mam taki problem jak naciskam na korbę to mi tak coś skrzypi i mnie to denerwuje . Jak można usunąć tą usterkę ??
Bizon Napisano 5 Czerwca 2009 Napisano 5 Czerwca 2009 Najczęstsze powody skrzepienia to dostanie się brudu do suportu.Ściągnij korbę wykręć suport wyczyść wszystko posmaruj ,skręć. Co prawda z BMX nie miałem do czynienia ,ale być może to pomoże ,warto spróbować dużo to nie kosztuje
chicken002 Napisano 6 Czerwca 2009 Autor Napisano 6 Czerwca 2009 wiem ale jak przeczyszczę to od nowa skrzypi po pewnym czasie na chwile przestaje i tu pojawia sie pytanie jak to mogę zabezpieczyć ??
chicken002 Napisano 6 Czerwca 2009 Autor Napisano 6 Czerwca 2009 tylko za bardzo takiego suportu nie mogę znaleźć w Polsce :/ a da się dokupić gdzieś same miski bez osi ?? z łożyskami
Bizon Napisano 6 Czerwca 2009 Napisano 6 Czerwca 2009 Nie pozostało ci nic innego jak pisać do sklepów internetowych ,może gdzieś będzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.