tomiirow Napisano 20 Kwietnia 2009 Napisano 20 Kwietnia 2009 Witam! Składam sobie rower i przyszedł czas na hamulce. Dodam że mało się znam a rower bym chciał miec w miare dobry I teraz mam wielka prośbę dla was. Moglibyście mi doradzić jakie są dobre hamulce tarczowe w przestępnej cenie tył i przód/komplet Chciałbym hydrauliczne lecz wiem że są drogie, ale mechaniczne też mogą być. Możecie podawać nazwy a jeszcze lepiej jakby cos n a allegro/sklep internetowy Z gory bardzo dziekuje
Duckbill Napisano 20 Kwietnia 2009 Napisano 20 Kwietnia 2009 Jakbyś jeszcze napisał do czego te hamulce (chodzi o styl jazdy) oraz ile planujesz na nie wydać to będzie łatwiej coś wybrać.
tomiirow Napisano 20 Kwietnia 2009 Autor Napisano 20 Kwietnia 2009 Hmmm jazda tak szosa/ góry nic aż tak specjalnego mysle że okolo 200-300 zł Najlepiej jak najtańsze a zarazem najlepsze
Andrew Napisano 20 Kwietnia 2009 Napisano 20 Kwietnia 2009 Za 300zł tylko avid BB5 x2 Ale jakby dołożyć stówkę, to by już były Juicy 3, a to o wiele lepszy wybór.
Ecia Napisano 20 Kwietnia 2009 Napisano 20 Kwietnia 2009 Proponuję przeczytać np. ten temat: http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...amp;hl=tarczowe, a na przyszłość korzystać z wyszukiwarki przed założeniem nowego tematu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.