ISIDORO Napisano 16 Kwietnia 2009 Napisano 16 Kwietnia 2009 Ma ktoś trasę czerwcowego maratonu w Gdańsku na GPS Garminie ? Jestem właśnie w Gdańsku i chętnie bym ją przejechał. Jak będę wracał do domu minę Chodzież. Może i tam trasa jest wyznaczona wg GPS? Mamy przecie XXI wiek i trza iść s postempem. Gadzeciaż w tym "Garmaniak"
lukas_t1 Napisano 24 Kwietnia 2009 Napisano 24 Kwietnia 2009 Mamy przecie XXI wiek i trza iść s postempem. Pewnie ze tak...ale niezaleznie od postepu dobrze jest tez znac podstawowe zasady ortografii
ISIDORO Napisano 17 Maja 2009 Autor Napisano 17 Maja 2009 Prosiłem o mapy GPS a nie "sztywne" komentarze forumowicza. Ja bym się domyślił, że "błędy" pisowni wynikają z maniery a nie braku wiedzy na temat zasad pisowni. Ja nie czepiam się drobiazgów typu z zamiast ż czy e i ę. Wiecej merytoryki. Ja jak nie potrafię pomóc to nie zabieram głosu.
Sławek Napisano 17 Maja 2009 Napisano 17 Maja 2009 Ja mam tracka, napisz na slawek_xc@o2.pl, wyślę Ci, no problem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.