HANSON Napisano 13 Kwietnia 2009 Napisano 13 Kwietnia 2009 Kupuję ramę i mam te dwa typy, co sądzicie o nich, która lepsza?
meXy Napisano 15 Kwietnia 2009 Napisano 15 Kwietnia 2009 cube cięższa i wytrzymalsza, o mniej sportowej geometrii, giant lekka i mniej sztywna, geometria wybitnie sportowa ja wybrałem reaction
arek_wro Napisano 15 Kwietnia 2009 Napisano 15 Kwietnia 2009 Kupuję ramę i mam te dwa typy, co sądzicie o nich, która lepsza? Lepsza to pojecie wzgledne, zalezy czego sie oczekuje od roweru. cube cięższa i wytrzymalsza, o mniej sportowej geometrii, giant lekka i mniej sztywna, geometria wybitnie sportowa Kwestia wiekszej wytrzymalosci i sztywnosci cuba jest mocno dyskusyjna. Ja bez chwili wahania wybralbym XTC.
Rulez Napisano 15 Kwietnia 2009 Napisano 15 Kwietnia 2009 Ja też bez chwili wahanie wybrał bym XTC, sprawdzona i chwalona, nawet w przedostatnim BB. meXy nie wiem skąd te "rewelacje" o mniejszej sztywności Gianta - robiłeś testy sztywnośći ??? , waga ram jest zbliona, a geometria Gianta nie tak ścigancka ... tzn rama sportowa, ale nie tak ścigancka jak parę innych
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.