Greg00 Napisano 1 Kwietnia 2009 Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam Potrzebuje jakiś w miare uniwersalny zestaw na rower na okres wiosenny Jezdze rano do pracy wiec bywa zimniej (0 - 5) a wracam popołudniu czyli mamy koło 15 Budżet 300 zł Zastanawiam się pomiędzy trzema możliwościami - koszulka + kurtka z membrany - bluza ocieplana + kurtka typu wiatrówka - koszulka + bluza z membraną z przodu Na co zwrócić uwagę Z góry dzięki z podpowiedzi
zgud Napisano 1 Kwietnia 2009 Napisano 1 Kwietnia 2009 to może taki zestaw: koszulka termo + softshell?? do takiego zestawu dodasz w zimie jakiś polar jeszcze i można jeździć cały rok P.S. sam mam taki zestaw i spisuje się świetnie
Greg00 Napisano 1 Kwietnia 2009 Autor Napisano 1 Kwietnia 2009 Może ktoś polecic jakąś bluze z wind stoperem (membraną) tylko z przodu ?
Moloch89 Napisano 1 Kwietnia 2009 Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam ja moge Ci akurat zaoferować takie coś http://www.krajek.pl/User.do?a=8&&&p=KrajekW596 nadaje sie praktycznie na każdą porę roku, ma odpinany polar dzieki czemu mozna jezdzic w cielejsze dni z samym windstoperze. Kupiłem ją sobie jakiś miesiąc temu ale okazała sie za duża;/ Dlatego moge Ci ją odsprzedać po bardzo okazyjnej cenie-200zl za 100 byś sobie bielizne termoaktywną kupił i byś miał super komplet, nie użyłem jej ani razu jest nowa ma jeszcze metki. Jakbyś był zainteresowany to daj znać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.