birofil Napisano 12 Marca 2009 Napisano 12 Marca 2009 Witam! Dowiedziałem się, że ta firma szyje odzież kolarską. Namierzyłem 2 adresy ale nr telefonów są nieaktualne. Czy ta firma jeszcze istnieje? Wygooglałem w interku na forach posty tylko z 2003 i 2004 roku.
Flapjack83 Napisano 12 Marca 2009 Napisano 12 Marca 2009 Wydaje mi się, że wiedziałbym gdyby gdzieś koło Wrocławia taka firma istniała - a szczerze mówiąc - pierwsze słyszę. Robiłem dość spore rozeznanie w temacie i nie natrafiłem na taką firmę ani razu.
birofil Napisano 13 Marca 2009 Autor Napisano 13 Marca 2009 Wydaje mi się, że wiedziałbym gdyby gdzieś koło Wrocławia taka firma istniała - a szczerze mówiąc - pierwsze słyszę. Robiłem dość spore rozeznanie w temacie i nie natrafiłem na taką firmę ani razu. Firma mieściła się w Kątach Wrocławskich przy ul. Zwycięstwa 2. Potem przenieśli się do Rakoszyc przy ul. Średzkiej 12. O firmie dowiedziałem się przedwczoraj od kolegi, który 2 latat temu kupił u nich ciuchy. Wczoraj googlałem i szukałem namiarów. Znalazłem posty na forach w interku, gdzie ludzie z Wrocka umawiali się na wspólne zakupy. Firma chyba padła w ubiegłym roku. Takie info znalazłem w internecie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.