Skocz do zawartości

[wyprawa] Z zachodu na wschód Polski przez góry - lato 2009

maniek85

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Szukam chętnych na wyprawę rowerową przez góry polskie. Założeniami wyprawy jest:

-przejechanie pasm górskich południowej Polski poczynając od Gór Izerskich a kończąc na Bieszczadach.

-wyjazd typowo terenowy - jak najmniej asfaltów - poruszanie się po szlakach.

-noclegi pod namiotem lub ewentualnie w chatkach lub schroniskach górskich

-termin lipiec lub sierpień 2009

Samotne pokonanie takiej trasy jest chyba niemożliwe dlatego jeśli jest ktoś zainteresowany takim wyjazdem to proszę o kontakt (nr gg: 9283074). Pozdrawiam.

• Mod Team
Napisano

Mariusz, gdybyś się zdecydował przejechać góry po asfalcie i wziąć udział chociaż w części przejazdu dookoła polski to zapraszam.termin wjazdu w góry to pewnie coś koło 18 lipca

Napisano

Rowniez myslalem o wyprawie z zachodu na wschod. Jednak troszke bardziej na polnoc :) Ze Szczecina do Braniewa (od granicy do granicy) w dlugi weekend majowy. Jednak w tym roku ma on tylko 3 dni wiec srednio dziennie wychodzi ok 200km. Moze poczekam na 4dniowy dlugi weekend i przy okazji troche nogi w morzu pomocze;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja chętnie pojechałabym na wycieczke z zachodu na wschód przez góry ale jestem niepełnioletnia i rodzice mnie nie puszczą, a ich nie kręcą takie wycieczki to raczej nie ma szans ;(;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...