korzyniak Napisano 9 Lutego 2009 Napisano 9 Lutego 2009 Siema.Mam pytanie odnośnie sterów Tioga.Jak je złożyć pokolei od dołu??bo holera juz z poł roku nie ruszałem tego i zapomniałem jak to ma być, a nie chce tego spier.a do rowerowego nie mam czasu isc.
Sel Napisano 9 Lutego 2009 Napisano 9 Lutego 2009 Ogólnie stery wyglądają tak: miska, w nie łożyska a na wierzch "zaślepka" (nie wiem jak to nazwać), od góry podobnie tylko że dochodzi jeszcze "klin". Może zdradziłbyś tajemnice czy są te Twoje stery zintegrowane czy nie ;-) Może Ci się to przyda: http://www.cyfronet.pl/rowery/stery.html
korzyniak Napisano 9 Lutego 2009 Autor Napisano 9 Lutego 2009 hmm to sa maszynowe a na tym linku co podałes to pasują te nisko profilowane wygląd bardzo podobny
sp0q Napisano 9 Lutego 2009 Napisano 9 Lutego 2009 Ja mam 'niskoprofilowe tiogi', ale to określenie może wskazywać na sporo opcji ; ] w moim modelu w zasadzie nie ma wiele możliwości. Są tylko dwie maszynówki, dolna uszczelka, pierścień i górna uszczelka. Ciężko się pomylić.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.