zbrozin Napisano 5 Lutego 2009 Napisano 5 Lutego 2009 Witam, chcę sobie sprawić takie stery jak w temacie, lecz przeglądając stronę dystrybutora natknąłem się na informację: "górna pokrywka w trzech wysokościach 13/18/25mm" Nie bardzo wiem o co chodzi w tych wielkościach Jakie mają znaczenia i co najważniejsze - który wybrać, bo nie wiem czym się sugerować w wyborze ? Jeżeli ktoś się orientuje to proszę o pomoc.
madek Napisano 5 Lutego 2009 Napisano 5 Lutego 2009 To pokrywka sterow ktora jest bezposrednio pod mostkiem. Jesli chcesz mostek jak najnizej to wez ta najnizsza A jak cos to sobie dopasujesz wysokosc podkładkami.
zbrozin Napisano 5 Lutego 2009 Autor Napisano 5 Lutego 2009 OK, coś takiego mi po głowie chodziło. W tej chwili górny dekiel mam 9mm, to najniższy WCS 13mm i tak daje większą wysokość, a podkładkę miałem 10. Dobrze, że przezornie zostawiłem 10mm sterówki nad mostkiem Dzięki za pomoc, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.