Selvan82 Napisano 30 Stycznia 2009 Napisano 30 Stycznia 2009 Witam, mam pytanie odnośnie okularków marki XLC model Tahiti - czy ktoś ich użytkuje lub miał z okularami tej marki jakąś styczność? Link: http://www.rove.pl/index.php?page=shop.pro...t&Itemid=72 Cena jest bardzo atrakcyjna , dodatkowo okularki dostępne są w moim mieście dlatego zastanawiam się nad ich zakupem. Warto je kupować czy może szukać czegoś innego (ewentualne propozycje do 100zł). Moje poprzednie okularki Accent Shadow pękły po 4 latach użytkowania...
Mod Team bikergonia Napisano 30 Stycznia 2009 Mod Team Napisano 30 Stycznia 2009 Są bardzo podobne np. do okularków Rudy Project - Kerosene. Jeżeli możesz je przymierzyć w jakimś sklepie to sam sprawdzisz czy nie będą uciskać a i zobaczysz jakość wykonania. A cena jest atrakcyjna
premier2 Napisano 10 Czerwca 2009 Napisano 10 Czerwca 2009 Selvan82 i jak, przymierzyłeś się do tych okularów? Ja zastanawiam się jeszcze nad modelem Bermudas. Widzę, że są dostępne u ciebie w mieście.
lajtspid Napisano 11 Czerwca 2009 Napisano 11 Czerwca 2009 XLC to zdaje się taki ichniejszy Accent, czyli produkty dla mas, w przystępnej cenie, produkowane tak naprawdę nie wiadomo gdzie i przez kogo.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.