Moonspell79 Napisano 15 Stycznia 2009 Napisano 15 Stycznia 2009 25.01.09 Gnieźnieńskiego Klubu Kolarstwa Górskiego, organizuje Winter Race. Pierwszy maraton w tym roku !! http://www.gkkg.pl/news.php Kto się wybiera?
sebekfireman Napisano 15 Stycznia 2009 Napisano 15 Stycznia 2009 Moonspell79 to jest taki jakby mini maraton a w sumie bardziej można to nazwać "wyścigiem podwórkowym". Zapewne wystartuje kilku, góra kilkunastu ścigantów z najbliższej okolicy i tyle. Ale mimo wszystko zabawa jest przednia. Ten wyścig jest pierwszym wyścigiem z serii Gniezno GrandPrix MTB 2009 (w sezonie jest kilka takich wyścigów) - startując w kolejnych zdobywa się punkty do klasyfikacji generalnej i na koniec sezonu nagradzani są Ci najlepsi. Ale zapraszam zapraszam - przynajmniej będzie okazja się poznać
Moonspell79 Napisano 16 Stycznia 2009 Autor Napisano 16 Stycznia 2009 Hej sebekfireman. Z chęcią w tym mini-maratonie wystartuje, bo od kiedy zacząłem regularnie jeździć zimą, spodobało mi się ten klimat. Zamana zresztą szykuje też Zimowy Maraton MTB i dystans też nie jest duży - mega 28km, bo nie wyobrażam sobie 60km przy minusowej temperaturze Mam nadzieję na fajną zabawę i poznanie ciekawych terenów wokół Gniezna. Pozdrawiam i do zobaczenia
sebekfireman Napisano 16 Stycznia 2009 Napisano 16 Stycznia 2009 Mam nadzieję na fajną zabawę i poznanie ciekawych terenów wokół Gniezna. No niestety ale na tym wyścigu raczej ciekawego terenu nie poznasz bo trasa jest na płaskim terenie, bardzo łatwa i prawie cały czas w lesie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.