sq3mka Napisano 7 Stycznia 2009 Napisano 7 Stycznia 2009 Noszę się z zamiarem kupienia butów kompatybilnych z pedałami w systemie SPD. Znalazłem buty, które są Moim zdanie w sam raz dla Mnie czyli "pół-szosówki" tzn. twarda (sztywna) podeszwa do jazdy szosowej ale w systemem SPD (raczej do jazdy MTB). Oto te buty: http://cyklotur.pl/x_C_Sz2.html?PT=5310481...ZTA=8&HNT=T I tu pojawia się problem..nigdzie nie mogę znaleźć opinii na temat tych butów i tu prośba do was o opinie na temat tych butów P.S Gdyby to miało jakieś znaczenie będę miał pedały shimano pd m540
nikodem Napisano 7 Stycznia 2009 Napisano 7 Stycznia 2009 większość szosowych butów shimano ma dziury na SPD ja mam takie jakieś nieco starszy model teraz nie mogę znaleźć jaki :/
accentinferno Napisano 7 Stycznia 2009 Napisano 7 Stycznia 2009 Te buty jak jest napisane w ich opisie są przeznaczone do amatorskiej, turystycznej jazdy szosowej. Jeżeli ci wystarczają (a myśle że tak, bo są porządne) to bez wahania możesz je kupować.
sq3mka Napisano 8 Stycznia 2009 Autor Napisano 8 Stycznia 2009 większość szosowych butów shimano ma dziury na SPD heh nawet nie zwróciłem uwagi No to pewnie je kupie, mam nadzieje że za góra dwa tygodnie będę mógł wam napisać jak się sprawują.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.