Bartush Napisano 25 Grudnia 2008 Napisano 25 Grudnia 2008 Mój problem polega na tym, iż mechanizm przerzutki nie wchodzi wyżej niż 2. Przerzutka to Shimano Tourney, rower Vortex, model podam później jeśli będzie to potrzebne. Ciężko jest mi napisać coś więcej, jeśli jesteście w stanie pomóc to pytajcie, odpowiem raczej na wszystkie. Może wystarczy poluźnić jakąś linkę, nie wiem, szczerze mówiąc nie znam się na tym za bardzo. Wyjaśniając dalej polega to na tym, iż przerzucając przerzutkę niesamowicie trudno jest przekręcić to pokrętło, potrzeba dość dużej siły. Zagmatwane to jest, wiem Ale makm nadzieję, że uda wam się to rozwikłać. W razie czego pytać nie ma sprawy. Z góry dzięki, Pozdrawiam, Bartush
ender Napisano 25 Grudnia 2008 Napisano 25 Grudnia 2008 masz jakiegos makrokesza? idz do tesco gdzie go kupiles i powiedz ze nie dziala
Bartush Napisano 25 Grudnia 2008 Autor Napisano 25 Grudnia 2008 Właśnie nie jest z "makrokesza" jak to ująłeś Sprowadzony z Niemiec, i na początku było wszystko ładnie, pięknie. Do FAQ zajrzę i zobaczymy co tam znajdę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.