Skocz do zawartości

[filmy] Ostrokołowe filmy

Yukon

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

obejrzałem ten trailer na totalnej zajawce, a jak to pokazałem komuśtam z rodziny to się nasłuchałem jacy to muszą być idioci żeby tak jeździć itd itp :D

motywy z jazdą pod prąd i łamaniem lusterek zaostrzają apetyt na tą produkcję

Napisano

Taa...definitywnie...

Jako użytkownik zarówno samochodu jak i roweru do codziennego przemieszczania się uważam niektóre z takich zachowań za przynajmniej dziwne... Taka tam moja opinia.

Ale ludzi jarają różne zachowania, także enjoy!

Napisano

każdy medal ma dwie strony. Myślę, że nie chciałbyś być na miejscu kierowcy, któremu jakiś przy###### urwał lusterko bo...bo tak w sumie, bo jest hipsta buntownikiem na ostrym kole. albo się spieszy na alleyu.

Napisano

Dobra, dobra. NIe interesują mnie Wasze wywody na tematy etyczno-moralno-hipstercośtamcośtam ...

Konkretnie - ktoś jest chętny do zrzutki i nabycie tego filmidła?

Napisano
Są chętni? Cena filmu to 20$ + 16$ za przesyłkę do Polski.

Widziałem dzisiaj na YT i też o tym myślałem. Wychodzi po około 60 zł + wysyłka PL i płyta więc lajtowo. Mogę być chętny tak pod koniec przyszłego tygodnia. Zajmiesz się tym w razie czego?

• 2 miesiące temu...
Napisano

Moglibyście mi dokładnie powiedzieć jak to się robi?

Wcześniej nie składałem filmów.

Gdy scalam film, nic się nie dzieje, gdy rozpakowuje, nie zmienia się rozszerzenie :/

Napisano

W jakimkolwiek programie do scalania musisz wskazać plik .001 i kliknąć JOIN (wsyztskie trzy pliki składowe powinny być w tym samym folderze). Wszytsko pójdzie samo i zapisze sie w folderze docelowym jako spakowany film. Rozpakowujesz i gotowe. Jak ci nie wychodzi to ściągnij inny program do scalania.

Napisano

Aż takim hocków-klocków to to nie wymaga, kliknij tak "po prostu", albo zrób tak żeby scaliło się w .rar.

Napisano

Dobra już ogarnięte, dzięki za pomoc ;)

Dupna jakoś tego filmiku :P

Ale jest mocny, rock'owy kawałek na początku, więc jest dobrze :D

Kurde, jeżdżąc tak u nas, to albo śmierć w oczach, albo psy na karku :/

Napisano

Zaznaczyłem trzy, kliknąłem prawym przyciskiem myszy, wszedłem w 7-Zip i kliknąłem "wypakuj tutaj".

Potem wystarczy przeciągnąć plik na ikonkę odtwarzacza, tak szczegółowo mówiąc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...