Renton Napisano 29 Maja 2011 Napisano 29 Maja 2011 Kevin Bacon - na singlu, Fishburne - rower z biegami.
CrimsonGhost Napisano 29 Maja 2011 Napisano 29 Maja 2011 Bekon różnych napędów używa w różnych scenach, raz singiel, raz ostre. Nie moge w końcu rozkminić czy Voodoo to taki ich niby kumpel zachowujący sie jak frajer, czy po prostu frajer . Ale film fajny, typowe rozwiązania filmowe z lat 80 tam sie powtarzają, troche robi sie przez to śmieszny, ale tak czy siak ogląda sie miło.
Varg Napisano 29 Maja 2011 Napisano 29 Maja 2011 aurox , staraj sie mniej jeździć przy tej stójce. Co to za rolki?> Co to za zgrzyty? ziomek korbą w kamerze kręci czy suport Twoj tak jęczy?
Konik Napisano 29 Maja 2011 Napisano 29 Maja 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-Q-K4vOq0oU 3:41-3:52
Aurox Napisano 29 Maja 2011 Napisano 29 Maja 2011 aurox , staraj sie mniej jeździć przy tej stójce. Co to za rolki?> Co to za zgrzyty? ziomek korbą w kamerze kręci czy suport Twoj tak jęczy? Najlepsza nauka to nauka w praktyce. Ostatnio byłem na masie krytycznej, jak ten cały peleton czasem się zatrzymywał to nie miałem miejsca i musiałem robić stójke całkowicie w jednym miejscu. Przez godzine jazdy podpierałem się nogą może z trzy razy. Na początku stójka była trudna: 15 cm do tyłu albo do przodu i będzie kontakt, to samo podczas jazdy: jakiś pajac wyprzedzał mnie na centymetry a potem hamował, czekał aż wszyscy przejadą i od nowa. Rolki to jakiś Tacx, a trzaski to autofocus z aparatu (to nie kamera)
Varg Napisano 29 Maja 2011 Napisano 29 Maja 2011 Na masy krytyczne jeżdzą dosyć specyficzni ludzie, staram sie omijać masowe iventy tego typu
Aurox Napisano 29 Maja 2011 Napisano 29 Maja 2011 ja śmigam żeby poznać ekipe bike polo z lublina, był jeden koleś trochę z nim pogadałem, ale 10 minut przed odjazdem podał mi ręke i powiedział że jedzie na polo bo już grają. Na następny raz musze zrobić młotek i się tam jakoś wkręcić
marianoitaliano Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 Widziałem to. Po tym filmiku mam większe lęki przy wkomponowaniu się w szczeliny między samochodami
brkzzz Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 W PL autobus pojechałby dalej, a kierowca pickupa jeszcze by wyszedł i sapał.
lajtspid Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 Trochę dziwna reakcja ziomala z kamerką. Zamiast sprawdzić czy kumpel cały i czy nie potrzebuje pomocy, to ten stanął i mamrocze "dżizys krajst"...
brkzzz Napisano 22 Czerwca 2011 Napisano 22 Czerwca 2011 Dziwna? ludzie dziwniejsze rzeczy robią będąc w szoku.
undervolcano Napisano 22 Czerwca 2011 Napisano 22 Czerwca 2011 koleś ewidentnie napierdalał faith healingiem. (co jest owszem "dziwną rzeczą" )
marianoitaliano Napisano 22 Czerwca 2011 Napisano 22 Czerwca 2011 ( "napierdalał" nie łapie się do forumowej cenzury )
undervolcano Napisano 23 Czerwca 2011 Napisano 23 Czerwca 2011 co jest owszem "dziwną rzeczą". widzi pan te dziwne dzieje? to reklama mojego bloga:D przypominam że nabijaniem mi statystyk każdy może w prosty sposób oczyścić swoją karmę ostrokołową. satan!
brkzzz Napisano 30 Czerwca 2011 Napisano 30 Czerwca 2011 nie jest to film ostrokołowy, raczej sprytna manipulacja jadąca po trędach, ale koleś w 1:11 mnie rozje*(pozdrawiam admina)*bał btw: nie macie wrażenia, że w popkulturze zachodu fixie utożsamiane jest z LA? gdzie jest SF i korzenie ja się pytam?
Papista Napisano 12 Lipca 2011 Napisano 12 Lipca 2011 gdzie jest SF i korzenie ja się pytam? A nie NY? Mnie się zawsze wydawało, że korzenie to NY. Zresztą, ostatnio we Wproście czytałem.
Varg Napisano 12 Lipca 2011 Napisano 12 Lipca 2011 ..... czytałem ,że korzenie sa na warszawskim powiślu..........
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.