Skocz do zawartości

[filmy] Ostrokołowe filmy

Yukon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bekon różnych napędów używa w różnych scenach, raz singiel, raz ostre. Nie moge w końcu rozkminić czy Voodoo to taki ich niby kumpel zachowujący sie jak frajer, czy po prostu frajer :icon_lol: . Ale film fajny, typowe rozwiązania filmowe z lat 80 tam sie powtarzają, troche robi sie przez to śmieszny, ale tak czy siak ogląda sie miło.

Napisano

aurox , staraj sie mniej jeździć przy tej stójce.

Co to za rolki?>

Co to za zgrzyty? ziomek korbą w kamerze kręci czy suport Twoj tak jęczy?

Najlepsza nauka to nauka w praktyce. Ostatnio byłem na masie krytycznej, jak ten cały peleton czasem się zatrzymywał to nie miałem miejsca i musiałem robić stójke całkowicie w jednym miejscu. Przez godzine jazdy podpierałem się nogą może z trzy razy. Na początku stójka była trudna: 15 cm do tyłu albo do przodu i będzie kontakt, to samo podczas jazdy: jakiś pajac wyprzedzał mnie na centymetry a potem hamował, czekał aż wszyscy przejadą i od nowa.

Rolki to jakiś Tacx, a trzaski to autofocus z aparatu (to nie kamera)

Napisano

ja śmigam żeby poznać ekipe bike polo z lublina, był jeden koleś trochę z nim pogadałem, ale 10 minut przed odjazdem podał mi ręke i powiedział że jedzie na polo bo już grają. Na następny raz musze zrobić młotek i się tam jakoś wkręcić

• 4 tygodnie później...
Napisano

co jest owszem "dziwną rzeczą". widzi pan te dziwne dzieje? to reklama mojego bloga:D przypominam że nabijaniem mi statystyk każdy może w prosty sposób oczyścić swoją karmę ostrokołową. satan!

Napisano

nie jest to film ostrokołowy, raczej sprytna manipulacja jadąca po trędach, ale koleś w 1:11 mnie rozje*(pozdrawiam admina)*bał

btw: nie macie wrażenia, że w popkulturze zachodu fixie utożsamiane jest z LA? gdzie jest SF i korzenie ja się pytam?

• 2 tygodnie później...
Napisano

gdzie jest SF i korzenie ja się pytam?

A nie NY? Mnie się zawsze wydawało, że korzenie to NY. Zresztą, ostatnio we Wproście czytałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...