Sel Napisano 8 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Ja sobie chyba odpuszcze patrząc na pogode ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 8 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Wlasnie jak tam pogoda u Was? tak jak w prognozie ze dziisaj opady? fajnie bedzie blotko jutro wg prognoz ma nie padac i byc ok 12-13C i pelne slonko wiec wypas wiosna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 8 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 No dzisiaj szaro, brzydko i zimno.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 8 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Jako ze Tobo sie rozchorowal mam prozbe do "localsoow" zeby przybyli jak najliczniej w razie czego mozna zawsze kupic mape okolicy ale z przewodnikiem zawsze razniej @Inferek - czy kierunek Sowa mysle ze nie koniecznie fajnie by bylo jakbys dotarl do Nas o 9 na grunwaldzki i w razie czego zaproponowal traske a jesli nie bedzie goory pomysloow to zdobedizemy sowe po raz 3eci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 8 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Mi się nigdzie powyżej 50-60km niechce jechać ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 8 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Jak nie będzie padać, to przyjeżdżam i jak wstanę bo strasznie zmęczony jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 8 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Mam przypomniec ze kto nie przyjedzie to bulka z kruszoonka? @Sel - 50km na beztlenie lepsze niz 90km na lajcie dawaj posmigamy cosik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 8 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Nie znam tamtych stron. Mieszkam 3 dyszki od Wałbrzycha;p Możemy sie umówić w np. Walimiu i pojeździc w terenie gdzieś. 886697999 - moj tel. 100km teraz na pewno nie pykne tak jak w sezonie, ale pomęczyć sie można:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazur33333 Napisano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 mozna np. na szpiczaka sie wybrać ( taki szczyt po stronie czeskiej) jest tam bardzo fajny hardcorowy zjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 8 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Hmm jak zagwarantujesz dobrą pogodę... po za tym nie żebym bubał ale jest masa liści pod którymi nie wiadomo co leży do tego mokre korzenie - chce dożyć chociażby do swoich urodzin ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazur33333 Napisano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 heh to tylko propozycja jakby co to znam troche okolice , więc coś ciekawego można wymyślić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 8 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 ja jednak rezygnuję z jutra- dzisiaj przechodziłem caly dzień i padam. moze nastepnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 8 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Facety a tak się wymiękają... Dawajcie jezdzie w strone Sowy, to się gdzieś tam spotkamy o 10-11 jak zdążycie dotrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 8 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Qrcze mazur3333 spotkaj nas chociaz w Walbrzychu ;P i ew pogonisz nas w strone Inferka na sowe wpisuje nr Inferka do koma i w razie czego bede tarabanil... Co do tej czesniej strony to mysle ze spoko ale czy trasa "zielona wokool gluszycy" jak ja nazwal Tobo jest jakos bardzo lisciasta? z tego co pamietam to drzew tam troche bylo ale raczej iglastych moze moglibysmy zaliczyc jedline i sowe jakos po traskach malo lisciastych i z tempem wycieczkowym.. w razie czego mooj kom 608291696 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 10 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 no i costa chlopaki przezyli co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazur33333 Napisano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 zielony singiel-track z mtb głuszyca potem andrzejówka, sokołowsko i powrot do domu terenem przez taka góre do unisławia fajnie było kolegom z wrocławia sie podobało mysle ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 11 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Miałem nie jechać, ale pojechałem Gdybym nie pojechał, to plułbym sobie w brodę Było bardzo miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 13 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Kolegom z Wroclawia sie bardzo pdoobalo Jeszcze raz przepraszam za to MEGA opooznienie (dla niewtajemniczonych - punkt zbioorki 9.. dojazd maruderoow o 9.55.. wyjazd o 10.25 to zmienianie opon juz by mnie na miejscu czekajacych ostatecznie zniszcylo i powybijalbym maruderoow pompka ale tak to jest jak zamiast zmieniania opony sie pije woodke do 4 rano... ja znimi nie pilem ) ktoore wyniklo kiedy wreszcie przyjade do Was wlasnym autem to bede przed czasem Super traska mimo ze dystans znikomy ( i co najwazniejsze singiel w jedlinie yes yes yes!) ale z forma jaka prezentowala czesc Wro-teamu (tak to ja) nie warto bylo sie dalej zapuszczac blotko fajne chlapanie w mordke jeszcze lepsze:P ogoolnie lodziomiodzio ale jedno ALE sie pojawilo.. kiedy dotarlismy z powrotem na grunwaldzki (ta szybsza czesc wycieczki to z przykroscia zaobserwowalismy pewna patologie.. otooz w 3 sklepach wokool nie bylo ZIMNEGO piwa! i musielismy pic cieple ps,. zaraz spakuje pare fotek ktoore przyslal mi Janis-accent link zabroniony/files/163518782/Walbrzych.rar.html oto pare foteczek dziwna dysproporcja szlak-poza szlakiem ale tak to juz bywa z tymi z nizin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petreek Napisano 17 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 zielony singiel-track z mtb głuszyca potem andrzejówka, sokołowsko i powrot do domu terenem przez taka góre do unisławia fajnie było kolegom z wrocławia sie podobało mysle ;> pamiętaj o copyright tej trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazur33333 Napisano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 aa tam copyright ten singiel-track to razem ze Stolażem odkryliśmy :PP a Ty czemu nie jechales ? heh Pzdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 19 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Wybieracie sie może w okolice Sowy w najbliższym czasie? Śnieg spadł i fajnie sie jeździ http://ddz.sowa.0i2.com/Witamy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 23 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Inferek "respekt" dla Ciebie ;P Mi się nogi za niechcę wystawić rano poza dom bo zimno a Ty chcesz na rower ! ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Hehe... rower to pikuś, pracuje teraz jako elektro-energetyk i 10 godzin spędzam na dworze, czasem 1m pod ziemią, czasem 5m w górze. Rower rekreacyjnie jak brakuje mi świeżego powietrza w weekendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 To Ty studiujesz czy pracujesz ? Co oni z wami robią na PWr ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Przerzuciłem sie na zaoczne bo chce zarobic troche na prawko C+E (2300zł+1800zł :/ ) te koszty. Poza tym praktyka... bez doświadczenia cięzko o pracę. To co na Sowe? Kolce już nawet mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.