kubaqn Napisano 2 Września 2008 Napisano 2 Września 2008 Witam, zastanawiam się nad zakupem roweru Schwinn Moab 2008, natomiast nie moge znaleźć opinii o tym rowerze. Najbardziej interesuje mnie opinia o ramie, ponieważ mam 190 cm i ok 100 kg wiec jest, co dźwigać. Rower będzie wykorzystywany przede wszystkim w terenie i trochę na asfalcie. A konkretnie myślałem o: http://www.max24.pl/produkt,914977,schwinn...amp;pF=&pT= A może polecicie coś innego w podobnej cenie lub troche niższej. Z góry dziekuje za pomoc.
Maciek111 Napisano 5 Września 2008 Napisano 5 Września 2008 Miałem Moaba mod. 2000 - rewelacyjny rower. Ceniony był on ze względu na bardzo wytrzymałą ramę (, o sportowej agresywnej konstrukcji. Jeśli w konstrukcji ramy nie zaszły większe zmiany to myślę, że mógłbym ją Tobie śmiało polecić. Rower ze względu na swoją geometrię był dość niewygodny na długich płaskich trasach. Natomiast w terenie był wręcz idealny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.