Elo78 Napisano 3 Sierpnia 2008 Napisano 3 Sierpnia 2008 Witam , zostałem skierowany tutaj , może ktos z was będzie wiedział: gdzie kupic mostek na 1 cal ahead ?
Mod Team IvanMTB Napisano 3 Sierpnia 2008 Mod Team Napisano 3 Sierpnia 2008 Klaniam, Po pierwsze to widze ze masz alergie na google... Zdaza sie Po wtore to bedziesz mial jak na moj gust problem. Jest kilka takich wynalazkow na brytyjskim eBayu ale sa one w sekcji "vintage". Nie mam pojecia czy wspolczesnie jeszcze ktos produkuje aheady na 1 cala. Bez bicia przyznaje ze nie wgryzalem sie w siec strasznie doglebnie takze moze ktos cos takiego jeszcze klepie... A nie wystarczylaby redukcja 11/8 do 1 cala? Prawie wszystkie mostki szosowe Pro maja redukcje do 1 cala standardowo w komplecie... Jesli nie to szukaj. Czasem sie trafia na Alle... OSTRO! I.
grzegorz1974paszek Napisano 3 Sierpnia 2008 Napisano 3 Sierpnia 2008 Nie tylko szosowe . polecam XTRa-bike.
Mod Team IvanMTB Napisano 3 Sierpnia 2008 Mod Team Napisano 3 Sierpnia 2008 ...jeszcze na szybko. na pewno na 1 cala i ahead jest Kalloy Uno. W JuKejowie dostepny za grosze od zaraz. Nie wiem jak w Kraju-Raju. Poszukaj... OSTRO! I.
Elo78 Napisano 3 Sierpnia 2008 Autor Napisano 3 Sierpnia 2008 Patrzyłem na ebay i rzeczywiście są , jest także kally uno o którym wspomniał IvanMTB , musze jeszcze pokombinować z peypal i będzie gites.
Grabarz Napisano 3 Sierpnia 2008 Napisano 3 Sierpnia 2008 Nie napisałeś do jakiej kiery potrzebujesz tego mostu : 25,4, czy 25,8. Jeśli szosa (25,8), to na pewno Deda Elementi dodawała (może nadal to robi) reduktor do kazdego swojego mostka.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.