Skocz do zawartości

[kierownica] Dartmoor czy Truvativ

Nudziarz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chce kupic nowa kiere do mojego byczatka.

Zastanawiam sie nad Dartmoor Dirtter a Truvativ Husself i jego mostkiem a dokiery dartmoor mostek Dartmoor Crusader?? co sadzicie?? Kiera z mostkie przystosowane do Dirtu\ lekkiego Freeride ewentualnie do Streetu.

Wiem, ze Dartmoor jest ciezki, ale ponoc jest niesamowicie wytrzymaly no i niezle wyglada :thumbsup:.

Nie jestem maniakiem odchudzania jakby co. Jak bedziecie podawac inne propozycje to cena, zeby nie przekroczyla tak jak w zestawie, ktory podalem z Dartmoora.

Pozdrawiam

P.S Nie mam polskich znakow jakby co.

Napisano

juz zakupilem Dartmoora NIESAMOWITY!!

Moge podac zalety:

-Niezly wyglad

- Jak dla mnie idealnie uksztaltowana kierownica

- Nie wigina sie w ogole przy mojej wadze 80kg

Wady

- Niestety jest bardzo odczuwalne, ze jest to bardzo ciezka kierownica

- W miejscu, gdzie jest wspawana rurka CR-MO gdy sie jej dotknie po dluzszej jezdzie jest potwornie zimna

- Niestety trzeba bardzo mocno kierownice do mostka przykrecic, poniewaz zwykle jak przykrecalem swoja stara kierownice tak normalnie to sie trzymala jak glupia a ten Dartmoor sie obrucil ^_^

Ogolne wrazenie jak na razie bardzo dobre

Pozdrawiam

Napisano

Jak ma być wytrzymała to na pewno nie należało się spodziewać po niej lekkości ;) Co do przykręcania...chyba kupiłeś kierownicę o mniejszej średnicy na mocowaniu niż poprzednia. Wymienić mostek na wymiarowy do tej kierki i powinno być już dobrze. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...