Nudziarz Napisano 20 Lipca 2008 Napisano 20 Lipca 2008 Chce kupic nowa kiere do mojego byczatka. Zastanawiam sie nad Dartmoor Dirtter a Truvativ Husself i jego mostkiem a dokiery dartmoor mostek Dartmoor Crusader?? co sadzicie?? Kiera z mostkie przystosowane do Dirtu\ lekkiego Freeride ewentualnie do Streetu. Wiem, ze Dartmoor jest ciezki, ale ponoc jest niesamowicie wytrzymaly no i niezle wyglada . Nie jestem maniakiem odchudzania jakby co. Jak bedziecie podawac inne propozycje to cena, zeby nie przekroczyla tak jak w zestawie, ktory podalem z Dartmoora. Pozdrawiam P.S Nie mam polskich znakow jakby co.
Nudziarz Napisano 21 Lipca 2008 Autor Napisano 21 Lipca 2008 Bardzo pilne jutro musze zakupic kierownice!!
Nudziarz Napisano 23 Lipca 2008 Autor Napisano 23 Lipca 2008 juz zakupilem Dartmoora NIESAMOWITY!! Moge podac zalety: -Niezly wyglad - Jak dla mnie idealnie uksztaltowana kierownica - Nie wigina sie w ogole przy mojej wadze 80kg Wady - Niestety jest bardzo odczuwalne, ze jest to bardzo ciezka kierownica - W miejscu, gdzie jest wspawana rurka CR-MO gdy sie jej dotknie po dluzszej jezdzie jest potwornie zimna - Niestety trzeba bardzo mocno kierownice do mostka przykrecic, poniewaz zwykle jak przykrecalem swoja stara kierownice tak normalnie to sie trzymala jak glupia a ten Dartmoor sie obrucil Ogolne wrazenie jak na razie bardzo dobre Pozdrawiam
c1ach Napisano 23 Lipca 2008 Napisano 23 Lipca 2008 Jak ma być wytrzymała to na pewno nie należało się spodziewać po niej lekkości Co do przykręcania...chyba kupiłeś kierownicę o mniejszej średnicy na mocowaniu niż poprzednia. Wymienić mostek na wymiarowy do tej kierki i powinno być już dobrze.
Nudziarz Napisano 23 Lipca 2008 Autor Napisano 23 Lipca 2008 Wymienilem mostek na Dartmoor Crusader. Odpowiednia srednica. Teraz mocno przykrecilem i wszystko jest ok. Moj blad
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.