Dark_Reaver Napisano 6 Lipca 2008 Napisano 6 Lipca 2008 Mam taki problem, że śruba od tłoczka wyrwała gwint w takiej jak by beczce... Znajdowała się ona tutaj Można gdzieś coś takiego dostać? google mi nie wiele pomogło w szukaniu nie wiem jak to może się nazywać nawet w ewentualnych katalogach :/
Miecho87 Napisano 6 Lipca 2008 Napisano 6 Lipca 2008 To jest stara klamka Shimano (tudzież z dzisiejszych 485 takie mają). We wszystkich ten element jest najpewniej taki sam. Ale co do problemu to ja bym to dorobił albo sam albo w jakimś zakładzie, bo z kupnem może być problem. Ewentualnie cała klamka (np. uszkodzona) i wymienić.
grzegorz1974paszek Napisano 6 Lipca 2008 Napisano 6 Lipca 2008 Dorobiona częśc może byc nawet wytrzymalsza od oryginału - z tego co widze nie musi byc drążona , będzie łatwa do dorobienia nawet w domowych warunkach ,jeśli masz narzędzia- pilnik , wiertarke - no i odpowiedni gwintownik. No ale będzie kilka g cięższa.
Dark_Reaver Napisano 6 Lipca 2008 Autor Napisano 6 Lipca 2008 Może rzeczywiście lepiej będzie to samemu dorobić... nie mam tylko gwintownika ale to da się załatwić A co do kilku gram więcej to nie robi mi to różnicy xD i tak mój rower waży 16-18kg
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.