Skocz do zawartości

[rower] Unibike Flite 08

Dirian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, jestem nowy na forum. Poszukuję roweru MTB w cenie do 2000 zł. Póki co najbardziej kusi mnie Unibike Flite - http://www.unibike.pl/flite.html.

Co możecie powiedzieć o tym rowerze? A może znajdę coś lepszego w tej cenie? Od razu mówię, że odpadają rowery z amorem firmy RST.

Pozdrawiam.

Napisano

Jak dla mnie to super rower za tą cenę. Kolega kupił dokładnie taki sam i miałem okazję nim trochę pojeździć. Jeździ się nim lekko, dobrze przyspiesza, praca amorka w sumie mocno budżetowego jest bardzo dobra (nie ma chyba lepszego w tej cenie), hamulce bardzo mocne, ale trochę słaba modulacja, może to kwestia wprawy. Ładnie się prezentuje. Zdecydowanie wart swojej ceny a nieraz można kupić droższy rower a mimo to nie oferujący niczego więcej.

Napisano

JA NA TWOIM MIEJSCU ZATANOWILBYM SIE NAD KROSSEM LEVEL A6, KTORY BYC MOZE SOBIE KUPIE (nie wiem czy nie A4)

I NIE PATRZ NA CENY PRODUCENTOW NA STRONACH WWW, BO A6 NA KROSS.PL KOSZTUJE 2799 zł, A NA ALLEGRO KUPISZ ZA 2000ZL, CZYLI JESTES DO PRZODU O BAGATELA 800ZL!!!!

SPRAWDZAJ CENY UPATRZONYCH MODELI NA ALLEGRO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...