mane Napisano 15 Czerwca 2008 Napisano 15 Czerwca 2008 Nie znalazłem klubu użytkowników rowerów/ram firmy NS bikes, tak więc zakładam :] Ciekaw jestem ilu jest tu użytkowników sprzętu tejże firmy Zacznę od siebie - śmigam na rowerku złożonym na ramce Bitch - trochę freeride'u, lekkiego downhill'u i czasami lżejsze klimaty am. Kilka zdjęc:
Ancinek Napisano 1 Lipca 2008 Napisano 1 Lipca 2008 Ciekawie ciekawie... Ja właśnie przerabiam mój rowerek na nieco Streetowo/Dirtowy.. I myśle ze rama NS bitch bedzie najlepszym rozwiazaniem ;] Qmpel ma i poleca
mane Napisano 1 Lipca 2008 Autor Napisano 1 Lipca 2008 Jak klimaty dirtowo-streetowe to bitch na 2008 będzie dobrym wyborem. Geo troche inne od starszych modeli i bardziej dostosowane do tych klimatów. Zapodaj foty jak złożysz :]
ExiT Napisano 13 Lipca 2008 Napisano 13 Lipca 2008 Na jednym zdjęciu twoja maszynka stoi obok czołgu. Coś mi sie wydaje że znam ten czołg jesteś może z gdańska ? I ja też jestem fanem NS
mane Napisano 13 Lipca 2008 Autor Napisano 13 Lipca 2008 Jestem z gdańska, a czołg cały czas stoi na piastowskiej.
fylyp Napisano 11 Grudnia 2008 Napisano 11 Grudnia 2008 http://www.hcfr.pl/news.php?readmore=1499 krótka prezentacja kompletnych rowerów NS Bikes na rok 2009
mane Napisano 11 Grudnia 2008 Autor Napisano 11 Grudnia 2008 A tu prosto od producenta http://www.nsbikes.com/ns2009.pdf ze specyfikacją dokładniejszą. W sumie bez większych zmian jeśli chodzi o rowery. Z częściami podobnie. Niczym nie zaskoczyli. Cenami też nie.
Adaasko Napisano 14 Lutego 2011 Napisano 14 Lutego 2011 Widzę że troche tu nieżyje temat to moje cudaki spod znaku NS oraz :)::))
mane Napisano 15 Lutego 2011 Autor Napisano 15 Lutego 2011 Temat zamarł, bo nie wielu jest tu użytkowników NS'ów A majesty fajne, szczególnie te złote detale dobrze pasują. U mnie zmian troche było przez te ponad 2 lata, ale raczej mniej zauważalne jak korba, kiera czy opony i też pojawiło się troche niebieskich detali
BitchFR Napisano 4 Maja 2011 Napisano 4 Maja 2011 Cześć też jeżdżę na biczu mam nadzieje że temat będzie dalej ciągnięty, sam bd wrzucać jakieś fotki na razie mam tylko te co w galerii są
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.