Skocz do zawartości

NS Bikes

mane

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie znalazłem klubu użytkowników rowerów/ram firmy NS bikes, tak więc zakładam :]

Ciekaw jestem ilu jest tu użytkowników sprzętu tejże firmy :P

Zacznę od siebie - śmigam na rowerku złożonym na ramce Bitch - trochę freeride'u, lekkiego downhill'u i czasami lżejsze klimaty am.

Kilka zdjęc:

82958355dl2.th.jpg

37431575vk8.th.jpg

55653814bi5.th.jpg

84626114lf1.th.jpg

• 3 tygodnie później...
Napisano

Ciekawie ciekawie... Ja właśnie przerabiam mój rowerek na nieco Streetowo/Dirtowy.. I myśle ze rama NS bitch bedzie najlepszym rozwiazaniem ;]

Qmpel ma i poleca :(

Napisano

Jak klimaty dirtowo-streetowe to bitch na 2008 będzie dobrym wyborem. Geo troche inne od starszych modeli i bardziej dostosowane do tych klimatów. Zapodaj foty jak złożysz :]

• 2 tygodnie później...
Napisano

Na jednym zdjęciu twoja maszynka stoi obok czołgu. Coś mi sie wydaje że znam ten czołg <_< jesteś może z gdańska ? :D I ja też jestem fanem NS :D

• 4 miesiące temu...
  • 2 lata później...
Napisano

Temat zamarł, bo nie wielu jest tu użytkowników NS'ów :P

A majesty fajne, szczególnie te złote detale dobrze pasują.

U mnie zmian troche było przez te ponad 2 lata, ale raczej mniej zauważalne jak korba, kiera czy opony i też pojawiło się troche niebieskich detali ;)

p1210250a.th.jpg

• 2 miesiące temu...
Napisano

Cześć :P też jeżdżę na biczu mam nadzieje że temat będzie dalej ciągnięty, sam bd wrzucać jakieś fotki :P na razie mam tylko te co w galerii są :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...