Skocz do zawartości

[rogi] szukam białych rogów!

jaktro

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano
A skąd masz takie śliczne niebieskie śrubki? :)

Brat kiedyś niedrogo dorwał na Allegro i mi sprezencił :D

Aż nie mogę się powstrzymać :D Odi, masz przy ramie misia na ramie naklejkę przypominającą te od bananów Chiquita? :D fajne te rogi Wam powychodziły :)

Tak tak, misiek pilnuje roweru, gdy parkuję go nad łóżkiem :D A naklejka... bo wasze rowery są jak zwykłe banany :P Kiedyś z nudów przykleiłem jedząc banana i jeszcze się trzyma :)

Napisano

Mój rower to nic nadzwyczajnego, Kross Level A6... ale za to najładniejszy A6 jaki jeździ po drogach :rolleyes:

Moje A6

Może pokuszę się o wstawienie go do projektów w niedługim czasie z pełną rozpiską wagową.

Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie tematem ^_^

• Mod Team
Napisano

karnas myślałem o tym ale ojciec mi powiedział, że Hammerite nie maluje się lakierem bo się zważy.

Napisano

Jaktro, całkiem fajnie się to prezentuje ;) Ba! Nawet bardzo fajnie :P też łącze sobie czerń z bielą, tyle że z przewagą tego drugiego.

Odi, a jak Hammerite się zważy i okaże się że ma nadwagę to przejdzie na dietę? :P

Napisano

A zapomniałem ;) hak pod kolor ramy by nie najgorzej wpłynął na kwestię wizualną (uwydatniło by jeszcze bardziej biały zacisk koła) :P Ale to już takie moje "pociumkiwanie" w tym temacie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...