Mod Team Lookas 46 Napisano 31 Maja 2008 Mod Team Napisano 31 Maja 2008 Pasowałby tu jak ulał limitowany mostek wcs'a (biały) http://www.starbike.com/php/product_info.p...n&pid=10764
grzegorz1974paszek Napisano 31 Maja 2008 Napisano 31 Maja 2008 Albo taki widelec http://cgi.ebay.pl/08-MOSSO-Aluminium-Rigi...5QQcmdZViewItem
Mod Team Odi Napisano 31 Maja 2008 Mod Team Napisano 31 Maja 2008 A skąd masz takie śliczne niebieskie śrubki? Brat kiedyś niedrogo dorwał na Allegro i mi sprezencił Aż nie mogę się powstrzymać Odi, masz przy ramie misia na ramie naklejkę przypominającą te od bananów Chiquita? fajne te rogi Wam powychodziły Tak tak, misiek pilnuje roweru, gdy parkuję go nad łóżkiem A naklejka... bo wasze rowery są jak zwykłe banany Kiedyś z nudów przykleiłem jedząc banana i jeszcze się trzyma
jaktro Napisano 31 Maja 2008 Autor Napisano 31 Maja 2008 Mój rower to nic nadzwyczajnego, Kross Level A6... ale za to najładniejszy A6 jaki jeździ po drogach Moje A6 Może pokuszę się o wstawienie go do projektów w niedługim czasie z pełną rozpiską wagową. Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie tematem
karnaś Napisano 1 Czerwca 2008 Napisano 1 Czerwca 2008 Odi możesz jeszcze rogi pomalować bezbarwnym lakierem.
Mod Team Odi Napisano 1 Czerwca 2008 Mod Team Napisano 1 Czerwca 2008 karnas myślałem o tym ale ojciec mi powiedział, że Hammerite nie maluje się lakierem bo się zważy.
Robert Napisano 1 Czerwca 2008 Napisano 1 Czerwca 2008 Jaktro, całkiem fajnie się to prezentuje Ba! Nawet bardzo fajnie też łącze sobie czerń z bielą, tyle że z przewagą tego drugiego. Odi, a jak Hammerite się zważy i okaże się że ma nadwagę to przejdzie na dietę?
ukaniex Napisano 1 Czerwca 2008 Napisano 1 Czerwca 2008 @jaktro co zrobiłeś z za######iaszczą blaszką na główce ramy z literką "K"?
Robert Napisano 1 Czerwca 2008 Napisano 1 Czerwca 2008 A zapomniałem hak pod kolor ramy by nie najgorzej wpłynął na kwestię wizualną (uwydatniło by jeszcze bardziej biały zacisk koła) Ale to już takie moje "pociumkiwanie" w tym temacie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.