Skocz do zawartości

[tarcza] Jaka i gdzie kupić razem z adapterem?

DamianFuji

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Mam z przodu amorek sr suntour xcr i hamulec avid bb5, potrzebuję kupić do tego tarczę i adapter najlepiej razem w komplecie żeby płacić raz za przesyłkę co proponujecie, może jakiś konkretny komplet, i jaki rozmiar? cena to około 70zł

Napisano

Często ludzie kupują hamulec i szybko przesiadają sie na inną tarcze wiec sprzedają tarcze razem z adapterami. poszukaj na allegro (np sklep sparrow-bike - czy jakoś tak :))

albo w sklepach rowerowych np www.rowerowy.com

Napisano

Ja mam świetną ofertę. Adapter 180F / 160R i tarcza 160mm avida, razem z śrubami do tarczy, śrubami do adaptera i kluczem torx. Oddam za 45zł. Oczywiście nówki, jeszcze w opakowaniu.

Napisano

Leży to już u mnie 2 miesiące, poleży jeszcze drugie tyle :D Spokojnie przetrzymam to dla ciebie, masz już zaklepane :)

Napisano

Jeżeli Damianowi pasuje, bądz będzie pasowało {skoro sprawdzał} to to już mi wsio rybka :D Mam ten zestaw bo kupiłem bb5 i użyłem stary adapter, a tarczę wrzuciłem centerlocka {xtr - były problemy z tymi wypustami od 5 ramionnego pająku tarczy, ale po przesunięciu podkładek działa i nic nie haczy}.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...