robi20 Napisano 31 Marca 2008 Napisano 31 Marca 2008 Witam Mam do wydania ok 1100 zł na nowy rower i przeglądając oferty wybrałem sobie Unibike`a Fusion. I właśnie mam pytanie do użytkowników, bo nigdzie nie widziałem opinii w Internecie. Jak się ten rower sprawuje? Czy mocną ma ramę? I czy za tę cenę można dostać coś lepszego (oczywiście MTB)? Pozdro
Blizzard Napisano 31 Marca 2008 Napisano 31 Marca 2008 powiem tak mam rame fusion - dali mi w następ[stwie za pęknietego evolutiona i powiem tylko tyle ze ... lakier w moim przypadku jest FATALNY! sciera sie strasznie, rysuje, niektore naklejki pod lakierem krzywo naklejone.... dla mnie malowanie do niczego....
robi20 Napisano 1 Kwietnia 2008 Autor Napisano 1 Kwietnia 2008 A czy ten Unibike jest najlepszy w swoim przedziale cenowym?. Moglibyście mi polecić jakiś rower mtb w podobnej cenie?. Słyszałem że Krossy są dobre. Aha i w moim przypadku kupno na allegro raczej odpada.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.