gutek Napisano 18 Listopada 2007 Napisano 18 Listopada 2007 Witam!! Ma ktoś na nich namiary aktualne-chodzi mi o e-mail, bo na te podane z ich strony wysyłam i nie dochodzą. Dziwna sprawa. Gdyby ktoś miał to z góry dziękuję!! Pozdrawiam!
frondziak Napisano 18 Listopada 2007 Napisano 18 Listopada 2007 Nie dochodzą ? Wysyłałem na adres sklepu i moj email dotarł, dostałem nawet odpowiedź. Skąd wiesz, że nie dochodzą ?
Schwefel Napisano 18 Listopada 2007 Napisano 18 Listopada 2007 Ja też pytałem 2tyg. temu o ochraniacze BBB i odpowiedzieli po 3 dniach. Może za krótko czekasz.
gutek Napisano 18 Listopada 2007 Autor Napisano 18 Listopada 2007 Ja też pytałem 2tyg. temu o ochraniacze BBB i odpowiedzieli po 3 dniach. Może za krótko czekasz. Rzeczywiście w środę doszedł mail bo otrzymałem odpowiedż ale od wczoraj nie dochodzą. Skąd wiem-po wysłaniu mam taki oto komunikat: "Hi. This message was created automatically by mail system at Wirtualna Polska. I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses. This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out. < harfa-harryson@harfa-harryson.com.pl>: 193.239.44.65 does not like recipient. Remote host said: 550 Unknown user Giving up on 193.239.44.65." Na inne adresy maile dochodzą bez problemu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.