Skocz do zawartości

[Miejscówka] Jeździł ktoś na Górę Dylewską ?

bartekgib

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatnio jeżdżę mało z powodu braku czasu spowodowanego przygotowaniami do matury. Od maja mam dłuugie wakacje więc będzie dużo jeżdżenia. Jeśli ktoś będzie w okolicy niech da znać to coś się wymyśli. Jestem otwarty na wszystkie propozycje.

Napisano

nie zamulaj Tullus, ja też mam kolokwia i egzaminy, ale na kilka godzin pojeżdzić znajdę czas;) jak będę z ekipą w okolicach ostródy to wpadamy po Ciebie :devil:

.

Napisano

hm...czas... ja także nie jestem władcą czasu ale raczej z powodów rodzinnych

ale moja żona toleruje moje wypady na rowerku bo wie że to bardzo lubię :devil:

jak coś to może wszyscy chętni spotkamy się w Ostródzie? pozdro ;)

Napisano

a może w Olsztynie się spotkajmy?

zależy jeszcze gdzie byśmy jeździli... i wydaje mi się, że na razie nie czas na takie rozważania. Jakbyśmy już mieli się gdzieś kiedyś ustawić to wtedy ok.

a może zaczniemy już coś planować kiedy co i jak? :voodoo:

hehehehe

jakby co założyłem temat ->

http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=48652

teraz wszystkie propozycje spotkań wpisujemy tam! :icon_mrgreen:

pzdr

.

Napisano

no spoko coś trzeba myśleć zacząć w sumie na razie zimno ale to może się szybko się odmienić :icon_mrgreen:

na początek to spotkanie w Olsztynie to dobry pomysł poznamy sie pogadamy kazdy się wypowie

co i jak? myślę że po świętach będzie można coś pomyśleć pozdro dla wszystkich

:voodoo:

Napisano

Spoko onczylija, nie znam żadnego studenta, który nie twierdziłby, że matura jest banalna :)

Co do jeżdżenia na dylewską górę to spotkanie w Olsztynie jest średnim pomysłem, lepiej w Ostródzie.

Co do jeżdżenia ogólnego, na przyszłość, można urządzić jakieś spotkanko ,,organizacyjne" w Olsztynie w jakimś lokalu, pogadać, poznać się poustalać coś etc.

Napisano

Tullus, co do matury to ona jest banalna :D też tak będziesz mówił po ostatnim egzaminie.

A co do spotkania w Olsztynie to będzie ono miało charakter organizacyjny, a nie "wypadowy" na Dylewską :) A co do programu spotkania to patrz- 3 linijka Twojej ostatniej wypowiedzi :wub:

.

Napisano

sory żle się wypowiedziałem miałem na myśli spotkać się Olsztynie nie po to żeby

stąd jechać na dylewską tylko po to żeby się poznać pogadać i ewentualnie pośmigać

gdzieś kawałek po mieście,bo na dylewskie to oczywiste że z Ostródy :)

a te spotkanko w jakimś lokalu to dobry pomysł a chętni są? jeżeli coś to niech ktoś zaproponuje

gdzie i kiedy :)

ja się pisze na to chętnie bym z wami pośiedział i pogadal

pozdro dla wszystkich.....

Napisano

Proponuje zostawić ten temat w spokoju. Gadamy w nowszym. Co do jazdy na dylewską to ustalimy już na miejscu.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Małe odświeżenie. Dziś się wybrałem na mały wypad na Dylewską, pogoda super, warunki piękne. Drogi suchutkie, jedyne błoto spotkałem już na samej górze na ścieżce dydaktycznej w lesie.

PS. Po drodze minąłem dwóch rowerzystów (mówię o tych prawdziwych, nie dojeżdżających po piwo do sklepu), może kogoś z was ? B)

Napisano

Siemka :) Jestem z bliskich okolic Ostródy ( dokładnie 6 km od miasta) Jakby ktoś miał ochotę na wypad rowerowy np: na Dylewską z okolic Ostródy to zapraszam. Oto moje GG: 11654290 ;)

Napisano

Dylewska przejezdna :( Byłem dziś z braćmi na małym rekonesansie góry i okolic, teren nie jest podmokły ale sprawia wrażenie jakby deszcz niedawno padał - całkiem sucho to tam nie jest. W lesie położonym kilka km od Lubawy jest dużo suszej. Można więc umówić się na jakiś termin i pośmigać po tych terenach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...