Skocz do zawartości

[sklep]gdzie kupie SmarTube-rurociąg do butelek

grzegorz1974paszek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

poserfuj po stronach typu ARnik lub coś tkaiego może znajdziesz. Ale według mnie nie jest to opłacalne bo zanim weźniesz tą rurkę to ust to już z bidonu się napijesz ale też nie trzeba podczas picia rąk odrywać od kierownicy

• 3 miesiące temu...
Napisano

Po pierwsze wygląda to na kierownicy jak trąbka w dziecięcym rowerku, po drugie nie lepiej wyposażyć się w camel/hydro/jakkolwiektozwać baga? pozdr!

Napisano

To chyba pozostaje już kwestia przeznaczenia.

Ja się nie ścigam i lekki dobry plecak nie sprawia mi żadnych problemów. Na zawodach/maratonie to może się przyda chociaż z innej strony zmiana bidonu trwa dłużej, bo trzeba ten przewód znowu przytwierdzić, a cenne sekundy w pit stopie lecą...

Napisano

Ja pit stopów nie używam. Zawsze można miec duży bidon + ta rurka.Plecy się nie pocą-oszczędnośc picia. Bidon łatwo zgubic -ten można zabezpieczyc taśmą klejącą. Zwykły bidon jest też niebezpieczny ,widziałem upadek rowerzysty który próbował trafic bidonem w koszyk.

On nie miał SmarTube bc160d030aeef50cm.jpg

Napisano

Jeszcze pytanie, czy rzeczywiście tak łatwo go owinąć ponownie? Czy jak już się odkształci to chętnie wróci na kierownicę i tak ładnie się ułoży? Może to jest jakoś zabezpieczone?

Napisano

Wystarczy puścic-owinie się sam -jestem tego pewien na 99%. Picie z bidonu ciągnie się bardzo lekko-wbrew pozorom ,powiedziałbym że lżej niż z bukłaka.

Tzn. ja zrobiłem eksperyment z bidonem , rurką od bukłaka-ale bez ustnika-jest zbędny.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...