damiankk Napisano 30 Września 2007 Napisano 30 Września 2007 Witam, na początku pozdrawiam cala ekipę forum rowerowego. Jeżdżąc ostatnio w moich okolicach zauważyłem wielu bikerów, mam pytanie, czy może któryś z mieszkańców Bydgoszczy, mieszka na Szwederowie lub na Wyżynach?? Właśnie na tej trasie widzę sporo ludzi, a jestem właśnie na etapie braku pomysłów i braku chętnych na przejażdżki. Wiadomo w grupie zawsze raźniej. Zawsze można razem gdzieś pośmigać i powymieniać się doświadczeniami.
kitaxc Napisano 13 Czerwca 2008 Napisano 13 Czerwca 2008 dość dawno pisany temat ale odpowiem. Tak mieszka sporo osób na wyżynach i Szwederowie zawsze możesz uderzać przez forum regionalne lub bezpośrednio do mnie mój nr gg 2710156
Moonspell79 Napisano 17 Czerwca 2008 Napisano 17 Czerwca 2008 Cześć, Sporo bikerów śmiga w lesie na Glinkach/wyżynach. Zresztą Damian, parę razy Cię już mijałem w lesie, krzycząc LEWA Pozdrowienia dla wszystkich z Bydgoszczy i okolic: Michał
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.